TAO pályázat 2013Fontos győzelem a serdülő bajnokságban

2011. április 04. 11:12:33  nyomtatási kép

Sikeres volt az "új" Bozsik-Program vasárnap

Nehéz mérkőzést nyert az U-16-os serdülő csapat szombaton hazai pályán. A Szentgotthárd csapata nagyon nehezen adta meg magát. A játék nagyon akadozott, de a győzelem egy percig nem volt kérdéses. Az első félidőben a vendég csapat széttördelte a játékot, így nehezen született meg az első gól. Aztán Törő Tamás nagyon szép szabadrúgás góljával megynyugodtak a gyerekek és a második félidőben már jobban ment a játék. A három pont nagyon fontos volt, hiszen a hétvégén újabb rangadó vár a gyerekekre a Körmendi FC ellen. A csapatból Törő Tamás, Nemes Péter, Doktor István, Sály Péter és Horváth Roland is jól játszott. Reméljük a hétvége is sikeres lesz majd .

KÉK SÜNIK ULC-AVIA - SZENTGOTTHÁRD

 

2:0 (1:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Horváth Roland - Tompa Dániel - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Nemes Péter - Kis-Nemes Máté - Veleki László - Doktor István - Törő Tamás - Horváth Dominik

 

Góllövők:

 

Törő Tamás, Doktor István

 

Csere:

 

Sály Péter, Horváth Patrik, Farkas Ádám, Lénárt Zoltán

 

 

Jók:

 

Törő Tamás, Doktor István, Sály Péter, Horváth Roland, Nemes Péter

 

Vasárnap ragyogó időben zajlott le a körmendi labdarúgó pályán a tavasz első "új" BOZSIK-PROGRAM keretében rendezendő utánpótlás torna. Mind a hat egyesület megérkezett és így teljes volt a mezőny. Mind a három korosztályban a Kék Sünik ULC csapatai nyerték a viadalokat, veretlenül. Külön öröm volt az óvodások erőtől teljes játéka. De a másik korosztályok is nagyszerűen fociztak. A következő tornára vasárnap Vasváron kerül majd sor. Reméljük az időjárás megkegyelmez majd a gyerekeknek és újra rúghatják majd a gólokat mindenki örömére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képekaz egyesület Honlapján/ Képtár/ NUPI/ Bozsik Program 2011. tavsz alatt találhatóak.

Fotó: "Globálisfelmelegedés"