TAO pályázat 2013


Ismét döntetlen a serdülő bajnokságban

2011. április 18. 10:17:49  nyomtatási kép

Diákolimpia, u-13-as bajnoki, szombathelyi tornák

Nem sikerült a győzelem a serdülő bajnokságban a KIRÁLY SZE ellen hazai pályán. Habár végig fölényben játszott a csapat nem sikerült gólt rúgni a fizikailag sokkal erősebb és mérhetetlenül nagymellényű szombathelyi csapat ellen. A mérkőzés 90 %-ban végig irányította a játékot a körmendi csapat. Csak a befejezéssel voltak problémák. Így maradt a gólnélküli döntetlen. A csapatból Törő Tamás, Nemes Péter, Kis-Nemes Máté és Doktor István játszott átlagon felül.

KÉK SÜNIK ULC-AVIA - KIRÁLY SZE

 

0:0 (0:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Horváth Roland - Tompa Dániel - Sály Péter - Bedics Dániel - Nemes Péter - Kis-Nemes Máté - Veleki László - Doktor István - Törő Tamás - Horváth Dominik

 

Góllövők:

 -0-

 Csere:

 

Horváth Patrik

  

Jók:

 

Nemes Péter, Kis-Nemes Máté, Törő Tamás, Doktor István

 

A héten szoros programot teljesítenek a gyerekek. A IV. korcsoportortos fiúk ( 1996) Vépen játszák a Diákolimpiai Megyei Döntőt. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen az elmúlt évi országos bajnokságot nyert Illés Aladémia is ott lesz. Ennek ellenére az első két hely valamelyikét kellene megfogni, hiszen akkor országos elődöntőt játszana a csapat.

 

Szerdán az U-13-as (1997) csapat hazai pályán (Alsóberki) fogadja a KIRÁLY SZE csapatát. Csak a győzelem az elfogadható a gyerekeknek, hiszen akkor már szinte bajnoknak tekintheti magát a társaság. A mérkőzés 16 órakor kezdődik majd.

 

Szombathelyen rendezik a KIRÁLY SZE  pályáján a Megyei Diáksportnapok kertében a hagyományos tavaszi tornákat. A tornák csütörtökön ( 04. 21.)  délelőtt lesznek majd. A Kék Sünik ULC két korcsoportban vesz részt a küzdelmekben. Az I. korcsoportosok (2002) és a II. korcsoportosok (2000) próbálnak majd minél jobb eredményt elérni majd. Mérkőzések 9 órakor kezdődnek majd.