TAO pályázat 2013Országos elődöntőben a IV. korcsoportos fiúk

2011. április 21. 14:38:13  nyomtatási kép

Nehéz győzelem az U-13-as bajnokin, tornagyőzelem Szombathelyen

Az országos elődöntőbe jutott a IV. korcsoportos (1996) iskolai labdarúgó csapat a vépi diákolimpiai megyei döntőn. Nagyon nehezen kezdtek a gyerekek. A Kőszeg ellen csak gólnélküli döntetlenre telett, pedig felbillent a pálya. Gólt nem sikerült lőni. A második mérkőzésen aztán újabb katasztrófa érte a gyerekeket, hiszen kikaptak az Illés Akadémiára épülő, későbbi győztes szombathelyi Zrínyi iskolától egy góllal. Innentől kezdve minden mérkőzésűket megnyerték , ( Sárvár 2:1, Gyöngyösfalu 10:0) így a 2. helyen végeztek és ezzel bejutottak az országos elődöntőbe.

Nehezen nyerte soros bajnoki mérkőzését az U-13-as (1997) csapat a KIRÁLY SZE ellen hazai pályán. A vendégek már az első percben vezetést szereztek és ez összekavarta a gyerekeket. Még szerencse, hogy Horváth Dominik két szép góljával sikerült fordítani a félidő végére. A győzelemmel már csak három pontra kerültek a bajnoki címtől a gyerekek. Ezt szerdán behúzhatják majd a Körmendi FC ellen. A csapatból Horváth Dominik, Sály Péter, Farkas Ádám és Vargovics Tamás játszott az átlagon felül.

KÉK SÜNIK ULC - KIRÁLY SZE

 

3:1 (2:1)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Vargovics Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik - Farkas Ádám - Gaál Dávid - Tóth Dávid - Németh Gergő - Rácz Richárd - Sály Péter - Szakasics Balázs

 

Csere:

 

Telek Richárd, Dávid Nataniel, Veszprémi Bence, Szőke Attila,

Gelányi József, Horváth Dániel

 

Góllövők:

 

Sály Péter Horváth Dominik (2)

 

Jók:

 

Sály Péter, Horváth Dominik, Vargovics Tamás, Farkas Ádám

Szombathelyen rendezték a Vasi Diáksportnapok keretében a hagyományos tavaszi tornát. Itt két korcsoport vett részt a KIRÁLY SZE sporttelepén rendezett viadalon. A legkisebbek az I. korcsoportosok ( 2002) itt is nagyon rosszul kezdetek, de a végén két vereség után a 3. helyen végeztek. A II. korcsoportosok  (2000) viszont veretlenül nyerték a tornájukat két 4:1-es és egy 3:0-as győzelemmel. Gratulálunk nekik és minden korosztálynak a szép sikerekért.