TAO pályázat 2013Kézben a bajnoki cím.....

2011. április 28. 10:07:46  nyomtatási kép

BOZSIK PROGRAM 3. fordulója

Nem volt kegyes az időjárás az U-13-as bajnokság 17. fordulójában  a korosztályos csapatokhoz. A Körmenden rendezett találkozón végig esett az eső. Ennek ellenére a gyerekek végig irányították a játékot a Körmendi FC vendégeként. Nagyon hamar vezetést szerzett a Kék Sünik ULC. Aztán egy kicsit leült a mérkőzés. A hazai csapat elvétve jutott el a vendégek kapujáig, amit egy kapott büntetővel realizáltak Ennek ellenére a 2. félidőben aztán jöttek a gólok is a játék mellett. A győzelemmel már csak egy pont kell a bajnokság megnyeréséhez a hátralévő 3 fordulóban. A csapatból Sály Péter, Horváth Dominik, Tóth Dávid, Vargovics Tamás és Szakasics Balázs játszott jól. De a többiek is szinte hiba nélkül fociztak.

KÖRMENDI FC - -KÉK SÜNIK ULC

 

2:8 (1:3)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Vargovics Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik - Farkas Ádám - Gaál Dávid - Tóth Dávid - Németh Gergő - Rácz Richárd - Sály Péter - Szakasics Balázs

 

Csere:

 

Telek Richárd, Dávid Nataniel,

Gelányi József, Horváth Dániel

 

Góllövők:

 

Sály Péter (3), Horváth Dominik (3), Vargovics Tamás, Telek Richárd

 

Jók:

 

Sály Péter, Tóth Dávid, Horváth Dominik, Vargovics Tamás, Szakasics Balázs

Vasárnap a BOZSIK PROGRAM utolsó, 3. fordulójára kerül sor Vasváron. A május 1-én rendezett tornán ki kell jelölni a korosztályokból a korosztályos válogatottakat, akik a körzetet képviselik majd a megyei válogatón. A mérkőzések 9 órakor kezdődnek a vasvári labdarúgó pályán.

A Kék Sünik ULC-AVIA serdülő csapat a hétvégén szabadnapos lesz majd, így nem lép pályára.