TAO pályázat 2013Diákolimpiai megyei döntők, bajnoki mérkőzések

2011. május 03. 11:09:22  nyomtatási kép

Celldömölkön tornázik a 2000-es korosztály

Ezen a héten teljes fordulattal pörögnek korosztályos csapataink. Csütörtökön , május 5-én az I. korcsoportos (2002) gyerekek Vépen vesznek részt a megyei diákolimpiai döntőn. A nyolc csapatatos döntőből az első helyezett jut majd az országos döntőbe. Másnap pénteken a II. korcsoportos (2000) gyerekek utaznak Celldömölkre szintén a megyei döntőre. Itt is ugyanaz a szisztéma. Az első helyezett mehet a húsz csapatos országos döntőre, Vas megyét képviselve. Reméljük a legjobbakat mind a két korosztály esetében

Csütörtökön az U-13-as csapat hazai pályán a Viktória FC fogadja. Ha egy pontot szerez a társaság már bajnoki címet szerez. A mérkőzés csütörtökön 17 órakor lesz az alsóberki labdarúgó pályán. Csak a győzelem az elfogadható eredmény a gyerekektől.

Szombaton, május 7-én a serdülő csapat Rumban vívja következő bajnoki mérkőzését. Győzelem esetén harcban marad a társaság a dobogóért. A mérkőzés 10 órakor kezdődik majd a rumi labdarúgó pályán.

Vasárnap, május 8-án színvonalas tornán szerepelnek a 2000-es korosztályos fiúk Celldömölkön. A gyerekek nehéz csoportba kerültek. A Haladás, a Hévíz és a Sárvár csapataival kell megküzdeniük a jobb helyezésért.  A mérkőzések 9 órakor kezdődnek a celldömölki labdarúgó pályán.

Az elmúlt hétvégén lezárult a BOZSIK Program tavaszi sorozata. A Vasváron rendezett tornán mind a három korosztályban a Kék Sünik ULC csapatai nyertek, veretlenül.

  

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ NUPI/ BOZSIK PROGRAM 2011Vasvár 2. torna alatt találhatóak.

Fotó:"Bíróapa"