TAO pályázat 2013


Pazar megyei győzelmek a diákolimpián, bajnok az U-13-as csapat

2011. május 09. 13:34:52  nyomtatási kép

Két nap alatt három megyei bajnoki cím

Fantasztikus napokat él át a Kék Sünik ULC. Tíz éves fennállásának egyik legszebb tavaszát produkálták az egyesületben focizó gyerekek. Eddig négy Diákolimpiai megyei döntő zajlott le, ahol 3 megyei bajnoki címet és egy ezüst érmet szereztek a korosztályos csapatok. A Diákolimpiai sorozatban az I. korcsoportos gyerekek (2002-2003, 1-2-3. o ) Vépen szerepeltek a megyei döntőben. A nyolc csapatot két 4-es csoportba sorsolták a rendezők. A körmendi gyerekek a  Lurkó UFC-re épülő szombathelyi Neumann iskolát, a kőszegi Béri Balog iskolát és a sárvári Gárdonyi iskolát kapták a sorsolás után. A csoportmeccseken még döcögött a játék, ennek ellenére három döntetlennel sikerült bejutni a legjobb négy közé. Ott aztán megindult a szekér. A szombathelyi Bolyai iskolát 3:1, míg a celldömölki összevont iskolát 9:1 arányban sikerült legyőzni. Ezzel pedig jobb gólkülönbségükkel megnyerték a megyei döntőt. Megyei bajnokként ők utazhatnak a május végi húsz csapatos fonyódligeti országos döntőbe, az iskolát, a várost és a megyét képviselve. Nagyszerű eredmény a gyerekektől!

A csapatból Tóth Erdei Bálint játékát lehet nagyon kiemelni, aki pazarul focizott és ontotta a gólokat

Fotó:" Kikimama"

További képek az egyesület Honlapján a Képtár/ Országos, megyei döntők/ I. korcsoportos diákolimpiai döntő Vép 2011 alatt találhatóak

Nem maradtak el a II. korcsoportos (2000/2001, 4-5. o.) gyerekek sem a kisebbektől. Ők Celldömölkön játszották a megyei döntőt másnap. Ugyanebben a szisztémában lezajlott döntőn ők a sárvári Gárdonyi iskolát, a vépi Hatos iskolát és a kőszegi Béri Balog iskolát kapták a csoportmeccseken. A fiúk nagyon jól és erdményesen fociztak a csoportmeccseken. A sárvári csapatot 4:0-ra, a vépi gyerekeket 8:0-ra, míg a kőszegi csapatot 3:1 arányban verték. A négyes döntőben a szombathelyi szintén a Lurkó UFC-re épülő Váci iskola ellen gólnélküli döntetlent játszottak. Majd a döntőnek beillő kőszegi Bersek iskolát 3:1 arányban verték. Ezzel pedig veretlenül nyerték a döntőt. Ők is utazhatnak az országos döntőre, amit ugyancsak Fonyódligeten rendeznek majd a hónap végén. A csapatból Holdosi Zsolt, Velekei Bence, Szakasics Balázs és Vargovics Tamás játszott nagyszerűen. (Velekei Bence 10 gólt rúgott. ) Gratulálunk nekik is! Nagyon érett játékot nyújtottak a gyerekek.

Fotó:" Pethőpapa"

További képek az egyesület Honlapján/Képtár /Országos, megyei döntők/ Megyei diákolimpiai döntő II. korcsoport Celldömölk 2011 alatt találhatóak.

A korosztályos U-13-as bajnokságban hazai pályán lett a bajnokság vége előtt 3 meccsel bajnok a Kék Sünik ULC. A gyerekek az egész bajnokságban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak. Így a Viktóri FC ellen is már az első félidőben 8 gólt rúgtak. Megszületet a bajnokság 100. Kék Sünik ULC gólja is, amit Tóth Benjamin jegyzett. A nagyszerű teljsesítmény előtt is kalapot kell emelni!

KÉK SÜNIK ULC - VIKTÓRIA FC

 

11:2 (8:1)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Gelányi József - Péter Ábrahám - Horváth Dominik - Horváth Patrik - Farkas Ádám - Gaál Dávid - Tóth Dávid - Németh Gergő - Rácz Richárd - Sály Péter - Tóth Benjamin

 

Csere:

 

Telek Richárd, Dávid Nataniel, Szőke Attila,

Veszprémi Bence, Horváth Dániel, Horváth András

 

Góllövők:

 

Tóth Benjamin (3), Sály Péter (3), Horváth Patrik (2),

Péter Ábrahám, Németh Gergő, Rácz Richárd

 

Jók:

 

Sály Péter, Tóth Dávid, Tóth Benjamin, Farkas Ádám, Gaál Dávid

A sercdülő bajnokságban idegenben, a rumi csapat ellen játszottak az U-16-os gyerekek. Fontos mérkőzés volt, hiszen a dobogóra még esélyes a társaság. nagyon jól kezdtek a gyerekek. Már az első félidőben 4:0-ra vezettek. Aztán valami eltörött a csapatban, mert nagyon feljött a hazai alakulat. A vége egész izgalmas lett, de a győzelem nem forgott veszélyben. A csapatból Kis-nemes Máté és Nemes Péter focizott az átlagnál jobban.

RUM - KÉK SÜNIK ULC-AVIA

 

4:5 (0:4)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Horváth Roland - Tompa Dániel - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Nemes Péter - Kis-Nemes Máté - Veleki László - Doktor István - Törő Tamás - Horváth Dominik

 

Góllövők:

 

Bedics Dániel, Kis-Nemes Máté (2), Törő Tamás, Gaál Dávid

 

Csere:

 

Horváth Patrik, Sály Péter, Lénárt Zoltán, Farkas Ádám

 

 

Jók:

 

Nemes Péter, Kis-Nemes Máté

Fotó: "Q"

További képek az Egyesület Honlapján/Képtár/ Bajnoki/ Serdülő bajnoki Rum 2011 alatt találhatóak.

Vasárnap a friss megyei bajnok U-11-es korosztály(2000) újra Celldömölkre utazott egy tornára. A gyerekek ott folytatták a jó játékot, ahol pénteken a megyei döntőben abba hagyták. Magabiztosan jutottak a legjobb négy közé. A döntőbe jutásért a Szentgotthárd csapatát verték. A döntőben a Hévíz alakulata volt az ellenfél. Végig fölényben játszottak a gyerekek, de ezen a mérkőzésen nem sikerült gólt rúgni, így gólnélküli döntetlen lett a vége. Az első hely sorsát büntetőkkel döntötték el és ebben sajnos jobb volt a zalai csapat. Ennek ellenére minden elismerést megérdemelnek a gyerekek az ezüstéremért.

A torna legjobb játékosa Vargovics Tamás lett, aki nagyszerűen focizott az egész héten.

Fotó: " Pethőpapa"

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ Tornák/ Celldömölk U-11 2011 alatt találhatóak.