TAO pályázat 2013Nyert az U-16-os csapat, diákolimpiai selejtező

2011. május 16. 08:15:14  nyomtatási kép

Vasváron az U-13-as csapat

Megnyerte utolsó bajnoki találkozóját a Kék Sünik ULC-AVIA U-16-os serdülő csapata hazai pályán a Rábatótfalu SE ellen. Fontos volt a győzelem, hiszen a többi mérkőzés eredményétől függően még a dobogóra is felállhat a csapat. Nehezen indult a gólgyártás. Az első félidőben lassan és kényelmesen játszottak a gyerekek. Aztán Velekei László bombagólja felébresztette a fiúkat. A második félidőben már tetszetősen fociztak a gyerekek és két újabb góllal magabiztosan nyerték a mérkőzést. A csapatból Lakics János, Doktor István, Tompa Dániel és Sály Péter játszott kiemelkedően.

 

KÉK SÜNIK ULC-AVIA - RÁBATÓTFALU

 

3:0 (1:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Tóth Benjamin - Horváth Roland - Tompa Dániel - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Nemes Péter - Kis-Nemes Máté - Veleki László - Doktor István - Törő Tamás - Horváth Dominik

 

Góllövők:

 

Doktor István, Velekei László, Sály Péter

 

Csere:

 

Sály Péter, Lénárt Zoltán, Farkas Ádám, Lakics János, Telek Richárd

 

 

Jók:

 

Tompa Dániel. Doktor István, Lakics János, Sály Péter

 

A mai napon újabb diákolimpiai előselejtezőt játszanak a III. korcsoportos ( 1998) gyerekek hazai pályán a Szentgotthárd ellen a körmendi műfüves pályán. Győzelem esetén a gyerekek részt vehetnek a május 24-én rendezett megyei diákolimpiai döntőn Szombathelyen. A mérkőzés 14 órakor kezdődik majd.

 

A már bajnok U13-as csapat Vasváron lép pályára szintén a mai napon bajnoki mérkőzésen. A gyerekek elfoglaltsága miatt előre hozott találkozón csak a győzelem az elfogadható eredmény. A mérkőzés 18 órakor kezdődik a vasvári labdarúgó pályán.