TAO pályázat 2013Nehéz győzelem az U-13-as bajnokságban

2011. május 17. 10:29:35  nyomtatási kép

Országos elődöntőben a IV. korcsoportos fiúk

Nagyon nehezen nyert az U-13- as bajnokságban Vasváron a korosztályos csapat. Talán egy kicsit nagy mellénnyel léptek pályára a bajnoki cím tudatában a gyerekek. Rögtön az első percekben vezetést szerzett a vasvári csapat. Csak a félidő közepén sikerült az egyenlítés. Ekkor már felébredtek a fiúk. Az első félidőben vezetéssel vonultak az öltözőbe. A második félidőben tovább nőtt az előny. Azonban itt megszakadt valami és újra a hazai gárda kezdeményezett, ami gólban is megmutatkozott. A vége izgalmasra sikeredett, de a győzelem megmaradt. A csapatból Gelányi József nagyszerűen védett. Jól játszott még Veszprémi Bence és Sály Péter is. Ezzel a győzelemmel továbbra is veretlen a csapat.

VASVÁR - KÉK SÜNIK ULC

 

2:3 (1:2)

 

Kék Sünik ULC:

 

Gelányi József - Veszprémi Bence - Horváth Dominik - Horváth Patrik - Farkas Ádám - Gaál Dávid - Tóth Dávid - Németh Gergő - Rácz Richárd - Sály Péter - Tóth Benjamin

 

Csere:

 

Telek Richárd, Dávid Nataniel,

Szakasics Balázs, Horváth Dániel

 

Góllövők:

 

Tóth Benjamin, Sály Péter, Horváth Patrik

 

Jók:

 

Sály Péter, Veszprémi Bence, Gelányi József

Hétfőn a III. korcsoportos gyerekek (1998) vívták utolsó diákolimiai előselejtezőjüket  a szentgotthárdi összevont intézmények ellen. A tét a megyei döntőbe jutás volt. Itt is a vendégek szereztek vezetést és csak a mérkőzés végén sikerült legyűrni a vendégeket. A 2:1-es győzelem azt jelenti, hogy ez a korcsoport is bejutott a diákolimpia megyei döntőjébe, amit Szombathelyen rendeznek majd 2011. május 24-én.

Az országos elődöntőbe jutott IV. korcsoportos (1996) gyerekek 2011. május 18-19-én Pakson lépnek pályára az országos döntőbe jutásért. Innen csak az első helyezett jut tovább a nyolc csapatos országos döntőbe. Nem lesz egyszerű dolguk a gyerekeknek. Az országos elődöntő négy csapata a következő:

Landorhegyi Ált. Iskola, Sportiskola, Zalaegerszeg

Kaposvári Egyetem Gyakorló Ált. Iskola és Gimnázium

II.Rákóczi Ferenc Ált. Iskola, Paks

Kölcsey Utcai Általános Iskola és AMO Körmend