TAO pályázat 2013Tornák külföldön

2011. augusztus 18. 20:08:39  nyomtatási kép

Átigazolási hírek

A nyári szünetben is zajlanak az események az egyesületben. A felkészülés elkezdésével együtt rögtön két külföldi tornán is szerepnek és szerepeltek a korosztályos csapatok. Az elmúlt hétvégén a szlovéniai Rakicanban fociztak a fiúk. Augusztus 13-án a 2011-ben született gyerekek léptek pályára és a nagyon jónak mondható 8. helyet szerezték meg a 16 csapatos mezőnyben. A csoportmeccseken még továbbjutottak, viszont a legjobb nyolc közé már nem sikerült továbblépni. A csapatból Tóth-Erdei Bálint, Petrovics Bálint, Bíró Bálint és Péter Tibor nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Az 1999-ben született gyerkek megnyerték a csoportjukat és nagyon jó játékkal jutottak el a döntőig, ahol aztán vereséget szenvedtek egy szlovén fociiskola csapatától. Nagyon jól fociztak a melegben. Velekei Bence a torna gólkirályi címét is elnyerte. A 2. helyhez gratulálunk a gyerkekenek!

Augusztus 20-21-én az ausztriai Güssingben lépnek pályára a 2002 és a 2000-ben születt fiúk. Reméljük itt is szépen és eredményesen fociznak majd.

A nyári időszakban 7 labdarúgó távozott az egyesületből és egy "régi" új fiúval erősödött az egyesület. Doktor István és Kis-Nemes Máté  kiöregedett az egyesületből. Ők a Körmendi FC-ben folytatják pályafutásukat. Szintén kiöregedett Nemes Péter, a megyi II. osztályban szereplő Körmendi VSE csapatában játszik tovább. Zancsics Milán és Lakosi Dávid szintén a Körmendi FC-ben játszik majd tovább. Lakics János a Szarvaskend csapatába igazolt a nyáron.

A nevelő egyesületébe tért vissza Papp Adrián, aki eddig a Haladás VSE-ben játszott. Az 1996-ban született Gigi a Kék Sünik ULC-ben kezdte pályáfutását, aztán 3 évig játszott Szombathelyen. Most az iskolai elfoglaltsága miatt került vissza hozzánk.

A Haladás VSE 2000-es korosztályos csapatában folytatja Vargovics Tamás. Csétom egy évig kölcsönjátékosként került a szombathelyi alakulathoz. Reméljük, hogy Tamás ott is meghatározó játékosa lesz majd a csapatnak.  Nálunk sok szép sikert elérő Tamás előtt szép pályafutás áll, ha továbbra is ilyen kitartóan dolgozik. Az egyesület nevében sok sikert kiívánunk neki és köszönjük az itt eltöltött éveket, sikereket!