TAO pályázat 2013Hét gól a KIRÁLY SZE kapujában

2011. szeptember 15. 08:20:44  nyomtatási kép

Indul a az U-16-os serdülő bajnokság is, Lentiben tornázik az U-11-es korosztály

A szombathelyi KIRÁLY SZE  volt szerdán az U-13-as csapat vendége a korosztályos bajnokság második fordulójában hazai pályán. A váratlanul érkezett hidegfront nagy szélviharral érkezett a mérkőzés időpontjában a játszó gyerekekre. Ez rányomta a bélyegjét a játékra a mérkőzés elején. Igaz a 2. percben vezetést szerzett a csapat. A szélben nem nagyon találták a csapatok a folyamatos játék receptjét. Aztán már a félidőben sikerült nagy előnyt szerzni. A 2. félidőben jobban játszottak a fiúk és jöttek is a gólok. Főleg Sály Péter ontotta őket. A csapatból Dávid Nataniel és Péter Ábrahám játszott kiemelkedően még.

KÉK SÜNIK ULC - KIRÁLY SZE

 

7:0  (3:0)

 

Kék Sünik ULC:

 

Gelányi József - Veszprémi Bence - Dávid Nataniel - Sály Péter - Szakasics Balázs - Velekei Bence - Szőke Attila - Szatmáry Norbert - Rácz Richárd - Péter Ábrahám - Petrovics Bálint

 

Csere:

 

Nagy Valdemár, Horváth András,

 Holdosi Zsolt

 

Góllövők:

 

Rácz Richárd, Velekei Bence, Gelányi József, Sály Péter (4)

 

Jók:

 

Sály Péter, Dávid Nataniel, Péter Ábrahám

 

A hétvégén végre pályára lép a korosztályos serdülő csapat is. Hiszen mérkőzés halasztás és szabadnap miatt csak most kezdi meg a pontgyűjtést a társaság. Szombaton (09. 17. 10. 00) Vépen játszanak. Vasárnap pedig pótolják az elmaradt Szentgotthárd elleni mérkőzést (09. 18. 9. 00) Magyarszecsődön a labdarúgó pályán. Reméljük sikerrel veszik majd akadályokat.

 

Lentiben rendeznek nemzetközi tornát 2011. 09. 17-én (szombat), ahol pályára lép majd az egyesület korosztályos csapata is. A tornán magyar, szlovén és horvát csapatok vesznek részt. A nyolc csapatos torna 10 órakor kezdődik majd a város focipályáján.