TAO pályázat 2013
Kilenc gól a VAFA ellen

2011. szeptember 22. 12:08:08  nyomtatási kép

Tanakajd az ellenfél a serdülő bajnokságban, indul az új BOZSIK program

Nem volt vita, a szombathelyi U-13-as bajnoki mérkőzésen. Már az első  félidőben négy gólos előnnyel várták a körmendi gyerekek a további játékot a Vasi Foci Akadémia ellen.  Aztán a 2. félidőben 9-re nőtt a különbség. Minden dicséretet megérdemelnek a gyerekek, hiszen 3 bajnoki mérkőzésen 24 gólt termeltek és csak 4-et kaptak. Veszprémi "Golyó" Bence betegség miatt kihagyta a mérkőzést. Petrovics Bálint és Velekei Bence 3-3- találatot jegyzett.

VASI FOCI AKADÉMIA - KÉK SÜNIK ULC

 

0:9  (0:4)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Gelányi József - Tóth Dávid - Dávid Nataniel - Sály Péter - Szakasics Balázs - Velekei Bence - Szőke Attila - Szatmáry Norbert - Rácz Richárd - Péter Ábrahám - Petrovics Bálint

 

Csere:

 

Nagy Valdemár, Horváth András,

Pethő Norbert, Vásárhelyi Attila

 

Góllövők:

 

Dávid Nataniel, Rácz Richárd, Velekei Bence (3), Petrovics Bálint (3), Sály Péter

 

Szombaton ismét hazai pályán (Magyarszecsődön) lép pályára az U-16-os serdülő csapat. A fiúk szeretnék kiköszörülni az elmúlt heti Szentgotthárd elleni vereséget és csak a győzelemért lépnek majd pályára. Az ellenfél a Tanakajd csapata lesz. A körmendi csapat még sohasem játszott leendő ellenfelével. Reméljük sikeres lesz az első találkozás. A mérkőzés szombaton 10 órakor kezdődik majd a magyarszecsődi labdarúgó pályán.

 

2011. szeptember 25-én,vasárnap elindul a 2011/2012-es szezon BOZSIK UÁNPÓTLÁS PROGRAMJA EGYESÜLETI SZINTEN. Az első tornát Körmenden rendezik majd 5 csapat résztvételével. ( Vasvár, Nádasd, Egyházasrádóc, Körmendi FC, Kék Sümik ULC) Itt mutatkoznak majd be az új óvodás gyerekek is. A 3 korosztályt érintő torna 9 órakor kezdődik a körmendi labdarúgó pályán.