TAO pályázat 2013
Remek időben zajlott az első BOZSIK program

2011. szeptember 26. 08:27:10  nyomtatási kép

Nyert az U-16 oa alakulat, rangadó az U-13-as bajnokságban

Nagyszerű időben zajlott az első egyesületi BOZSIK program vasárnap a körmendi labdarúgó pályán. Minden egyesület megjelent és így nagyon sok gyermek és érdeklödő volt kinn a pályán. Jó mérkőzéseket játszottak a fiúk és rendben zajlott le az esemény. Mind a három korosztályban a Kék Sünik ULC korosztályos csapatai nyertek magabiztosan. Az első tornát 2011. október 9-én követi a 2. Ezt Nádasdon rendezik majd. Reméljük itt is hasonló időre és sierre számíthatunk.

További képek az egyesület Honlapján/ Képtár/ NUPI/ BOZSIK 2011 KÖRMEND ŐSZ alatt találhatóak.

Könnyünek igérkezett az első félidő után a TAnakajd elleni U-16-os serdülő bajnoki mérkőzés szombaton hazai pályán. Már 3:0-ra vezettek a körmendi gyerekek, majd egy büntetőt is kihagytak. Aztán feljött az ellenfél. A 2. félidőben aztán hamar 5:1 lett. Itt valahogy elfogyott a lendület és szorosabb lett a vége mint, ahogy a mérkőzés menete ezt mutatta volna. A győzelem azért nem volt veszélyben. Lénárt Zoltán 4 gólt rúgott. Jóll játszott még Sály Péter és Papp Adrián is.

KÉK SÜNIK ULC - TANAKAJD

 

6:4 (3:1)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid - Horváth Roland - Papp Adrián - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Lénárt Zoltán - Farkas Ádám - Sály Péter - Törő Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

Lénárt Zoltán (4), Bedics Dániel, Sály Péter

 

Csere:

 

Szőke Attila, Telek Richárd, Tóth Dávid

 

 

Jók:

 

Lénárt Zoltán, Papp Adrián, Sály Péter

Rangadóra kerül sor az U-13-as bajnokságban 2011. szeptember 28-án az alsóberki labdarúgó pályán. A Kék Sünik ULC ellenfel a Szentgothárd csapat lesz majd. Mind a két csapat még veretlen a bajnokságban. A mérkőzés 16 órakor kezdődik majd szerdán.