TAO pályázat 2013
"Flúgos futam" a a serdülő bajnokságban

2011. október 03. 08:29:11  nyomtatási kép

Viktória ellen játszik az U-13-as csapat szerdán

Hihetetlen "flúgos" mérkőzést játszott a serdülő csapat Csákánydoroszlóban. Hiába játszott mezőnyfölényben a csapat két elemi hibából két gólos hátrányból kezdte a 2. félidőt a csapat. A hazaiak mindenben jobban akartak az első félidőben. A körmendi gyerekek nagyon pontatlanul és motíválatlanul, sok hibával játszottak. Ráadásul Papp Adriánt kéztörés gyanújával kórházba kellett szállítani a félidő végén. A 2. félidőben, a fejmosás után feltámadtak a fiúk és ki is egyenlítettek a félidő közepére (3:3). Aztán újabb rövidzárlat és megint hátrányban kezdték az utolsó 15 percet. Aztán minden mindegy alapon a vége előtt átvették a vezetést. Sajnos nem sikerült ezt megtartani, mert újra jött az egyenlítés. A gólgazdag mérkőzésen igazságosnak mondható a döntetlen. A csapatból Törő Tamás három, míg Lénárt Zoltán 2 gólt szerzett. Még Sály Péter játékát lehetett kiemelni, illetve a mérkőzés végére Horváth Dominik játéka javult fel nagyon.

CSÁKÁNYDOROSZLÓ - KÉK SÜNIK ULC

 

5:5 (2:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid - Horváth Roland - Papp Adrián - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Lénárt Zoltán - Farkas Ádám - Sály Péter - Törő Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

Lénárt Zoltán (2), Törő Tamás (3)

 

Csere:

 

Telek Richárd, Tóth Dávid

 

 

Jók:

 

Lénárt Zoltán, Törő Tamás, Horváth Dominik, Sály Péter

 

Az U-13-as bajnokságban 2011. október 5-én, szerdán 16 órai kezdettel Szombathelyen lép pályára a csapat. Mindent meg kell tenni a gyerekeknek a győzelemért, hiszen a váratlan szentgotthárdi vereséget ki kell javítaniuk a gyerekeknek. Csak a győzelem lehet az elfogadható eredmény.