TAO pályázat 2013
Győzelem féltucat góllal

2011. október 06. 07:54:08  nyomtatási kép

BOZSIK program Nádasdon, serdülők rangadóra várva

Már öt góllal vezettek a körmendi gyerekek az első félidőben Szombathelyen a sokkal idősebb és nagyobb lányokból álló  Viktória FC ellen az U-13-as bajnokságban. Aztán a 2. félidőben megint megállt a tudomány. Igaz ebben körejátszott az is , hogy a cserék nem tudtak hozzátenni a felforgatott csapat játékához. Ennek ellenére biztos győzelmet szereztek. A csapatból Veszprémi Bence két, míg Sály Péter 3 gólt rúgott. Még Tóth Dávid játszott jobban a találkozón.

VIKTÓRIA FC - KÉK SÜNIK ULC

 

3:6  (0:5)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Gelányi József - Tóth Dávid - Dávid Nataniel - Sály Péter - Szakasics Balázs - Velekei Bence - Szőke Attila - Szatmáry Norbert - Petrovics Bálint - Péter Ábrahám - Veszprémi Bence

 

Csere:

 

Horváth András, Pethő Norbert, Vásárhelyi Attila, Nagy Valdemár

 

Góllövők:

 

Sály Péter (3), Veszprémi Bence (2), Szatmáry Norbert

 

Jók:

 

Tóth Dávid, Veszprémi Bence, Sály Péter

 

Szombaton a serdülő csapat( U-16) vendége az eddigi bajnokságban veretlen Király SZE csapata lesz. Sajnos kisebb gondokkal küzd a körmendi csapat, hiszen Papp Adrián kezét törte a Csákánydoroszló elleni meccsen így nem biztos, hogy pályára tud lépni. Míg Rácz Richárd betegség miatt nem tud rendelkezésre állni. Ennek ellenére győzelemért lép pályára a csapat. A mérkőzés 2011. október 8-án, szombat 10 órakor kezdődik a magyarszecsődi labdarúgó pályán.

 

Vasárnap kerül sor a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM 2. fordulójára Nádasdon a labdarúgó pályán. A mérkőzések reggel 9 órakor kezdődnek majd. Reméljük az időjárás kegyes lesz a gyerekekhez.