TAO pályázat 2013
Nagyon fontos győzelem a serdülő bajnokságban

2011. október 10. 10:29:21  nyomtatási kép

Hideg időben zajlott a BOZSIK program második tornája

Nagyon fontos győzelmet szerzett az U-16-os serdülő csapat a megyei serdülő bajnokságban. A KIRÁLY SZE csapat még veretlen volt a bajnokságban. Úgy indult a mérkőzés, hogy az is marad, hiszen nagyon hamar vezetést szereztek az első félidőben. Aztán megrázták magukat a gyerekek és a félidőben már 3:1-re vezettek a fiúk Lénárt Zoltán és Törő Tamás góljaival. A 2. félidőben sikerült szépíteni a szombathelyi csapatnak, de a végére megmaradt egy gól és nagyon jó mérkőzésen megérdemelten nyertek a gyerekek. Főleg Tompa Dániel, Horváth Dominik, Lénárt Zoltán, és Törő Tamás játszott nagyon jól.

KÉK SÜNIK ULC - KIRÁLY SZE

 

3:2 (3:1)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid - Horváth Roland - Tompa Dániel - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Lénárt Zoltán - Farkas Ádám - Sály Péter - Törő Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

Lénárt Zoltán, Törő Tamás (2)

 

Csere:

 

Telek Richárd, Tóth Dávid, Makai Alex, Horváth Dániel

 

Jók:

 

Lénárt Zoltán, Törő Tamás, Horváth Dominik, Tompa Dániel

 

A BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM második fordulójára került sor vasárnap Nádasdon. Sajnos az időjárás nem volt kegyes a gyerekekhez. Ennek ellenére nagyon sok kis focita kergette a labdát a hideg időben. Öröm , hogy megint minden korosztályban a Kék Sünik ULC gyerekfocistái nyertek.

 

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/NUPI program/ BOZSIK 2011 ŐSZ NÁDASD alatt találhatóak.

Az U-13-as bajnokságban szerdán hazai pályán Alsóberkiben fogadja a Vasvár csapatát a körmendi csapat. Szeretnének győzni a gyerekek, hogy továbbra is a tabella elején tanyázzanak a gyerekek. A mérkőzés 16 órakor kezdődik majd.