TAO pályázat 2013Óriási siker az megyei döntőn

2012. január 13. 13:48:20  nyomtatási kép

Országos döntőbe jutott a IV. korcsoportos teremlabdarúgó csapat

Nem volt esélyes a IV. korcsoportos (1997/1998) teremlabdarúgó/futsal csapat az idei Diákolimpiai 8 csapatos megyei döntőjében, amelyet Kőszegen rendeztek. Ennek ellenére a B csoportban helyet kapó együttes a Szentgotthárd ellen 2:2-es döntetlent játszott. Mivel a teremlabdarúgásban nincsen döntetlen ezért büntetőkkel szétrúgás után 3:2 arányban nyertek. A kőszegi Bersek iskolát mintajátékkal 6:1 arányban verték, így már a lejobb négy között voltak. Az utolsó csoportmérkőzésen 1:1 arányban végeztek a toronyi iskola ellen. De itt is büntetőkkel 3:2 arányban diadalmaskodtak. A döntőbe jutásért a szombathelyi Paragvári  iskola Illés Akadémiára épülő együttesét 3:1 arányban verték. A megyei döntőben újra a szentgotthárdi iskola csapatával mérték össze erejüket. Most nem volt mese és simán 3:1-re nyerték a megyei döntőt. Ezzel jogot szereztek arra, hogy a körmendi gyerekek képviselik intézményüket, a várost és a megyét a Miskolcon rendezendő 20 csapatos országos döntőben, amit 2012. február 3-5-én rendeznek majd. Gratulálunk a gyerekeknek!

A csapat tagjai:

Tóth Dávid, Farkas Ádám, Makai Alex, Horváth Dániel, Telek Richárd, Sály Péter, Gaál Dávid, Gelányi József, Veszprémi Bence, Horváth Patrik.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ Országos, megyei döntők/Futsal Diákolimpia megyei döntő Kőszeg IV. korcsoport 2012 alatt találhatóak.