TAO pályázat 2013Sikeres szentgotthárdi hétvége

2012. február 13. 09:58:24  nyomtatási kép

Az ausztriai Ilzben focizik az U-13-as csapat szerdán

Szombaton az U-11-es 2001/2002-as korosztály szerepelt sikeresen Szentgotthárdon. A gyerekek 2. helyen végeztek, de végig harcban voltak az első helyért. A mindent eldöntő Sárvár elleni meccsen az utolsó pillanatban kapott góllal maradtak alul. A fiúk nagyon jó játszottak ezen a napon. Minden elismerést, dicséretet megérdemelnek. Főleg Dihen Máté, Balogh Jácint, Péter Tibor , Horváth Adrián és Dobos Joel játszott és védett most kiemelkedően. Dihen Máté a torna legjobb játékosa címet is megkapta teljesítménye után.

Az 1999/2000-ben született gyerekek csapata nagyon hiányosan tudott elutazni vasárnap délelőtt SzentgotthárdraÖt meghatározó játékos hiányzott betegségek és egyéb elfoglatságok miatt. Ennek ellenére nagyon jól fociztak a fiúk. Sajnos nem volt nagy szerencséjük és így a keresztbe verések miatt a 3. helyen végeztek. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek ők is. Főleg Szakasics Balázs, Nagy Valdemár, Dávid Nataniel és Szatmáry Norbert játszott jól De voltak jó pillanatai Velekei Bencének is.

Vasárnap délután a 2003/2004-ben született gyerekek léptek pályára. A fiúk nagyon álmosan és félénken kezdtek. Pedig tudásuk alapján még a torna megnyerésére is volt esélyük. Sajnos csak a 3. mérkőzéstől kezdtek el focizni. Ez pedig kevés volt a dobogóhoz. A 4. hely azért így is szép. A csapatból Kocsis Botond és Tóth Erdei Bálint játszott elfogadhatóan. Bálint a torna legjobb játékosa címet is elnyerte. Gratulálunk azért a gyerekeknek!

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Totnák/ Szentgotthárd 2012 alatt találhatóak.

2012. február 15-én a Kölcsey iskola osztrák parner iskolájának (Ilz) tornáján vesznek részt az U-13-as gyerekek (1999/2000). A szerda délelőtt  rendezett torna  9 órakor kezdődik a település sportcsarnokában. A gyerekeket a település polgármestere is fogadja majd.