TAO pályázat 2013Tornagyőzelem Ausztriában

2012. február 16. 09:25:45  nyomtatási kép

Szlovéniában és Szombathelyen tornáznak a gyerekek hétvégén

Magabiztos tornagyőzelmet aratott az ausztriai Ilzben az U-13-as (1999/2000) született gyerekek csapata. A csapatos torna első mérkőzésén még nem találták a gyerekek a ritmust. Nem alkalmazkodtak a terem adta lehetőségekhez. Így egy elkerülhető döntetlennel kezdtek. Aztán a folytatásban elindult a henger és minden mérkőzésüket nagy fölénnnyel nyerték a gyerekek. A technikailag az ellenfelek főlé nővő gyerekek nagyon szép és eredményes focival szórakoztatták a szép számú közönséget. A csapatból többen is kimagaslóan játszottak. Gelányi József, Vargovics Tamás, Péter Ábrahám, Szakasics Balázs és Velekei Bence is jól és eredményesen focizott. Velekei Bencét nagyon jól szolgálták ki társaik és így a torna gólkirályi címét is elnyerte 7 góljával. A csapatot a torna végén fogadta a város polgármestere is. Gratulálunk a gyerekeknek!

 

Fotó: "Pethőpapa"

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ Tornák Ilz 2012 U-13 alatt találhatóak.

A hétvégén 2012. február 18-án, szombaton délután ugyanez a korosztály a szlovéniai Radenciben lép pályára. Ellenfelek az ND MURA 05, az ND RUDAR és az ND MARIBOR lesznek.

Vasárnap délelőtt az U-11-es korosztály (2001/2002) a szombathelyi HALADÁS szervezésében zajló tornán vesz részt. Ellenfelek a Haladás, a Büki TK, az UFC  Kőszeg, a VAFA és a Sárvár csapatai lesznek. A torna a Haladás csarnokában vasárnap reggel 9 órakor kezdődik.