TAO pályázat 2013Sárváron fociznak a hétvégén a gyerekek

2012. február 23. 09:23:28  nyomtatási kép

Két negyedik hely

Sárváron rendeznek tornát 2012. 02. 25-én, szombaton két korosztálynak is. Szombaton délelőtt az U-11-es (20012/2002) korosztály lép pályára a nyolc csapatos mezőnyben. Ellenfelek a Sárvár II, a Videoton és az osztrák USC Kirchschlag lesznek. Délután az U-13-as ( 1999/2000) csapat próbál jobb helyezést elérni a szintén nyolc csapatos tornán. Itt az ellenfelek a Sárvár II., a Répcelak és az USC Kirchschlag csapatai lesznek.

Az elmúlt hétvégén a szlovéniai Radenciben szerepelt az U-13-as korosztály a Rakican szervezésében lezajlott tornán. A létszámhiányos társaság nagyon jól focizott a csoportmérkőzések során. Két nyert és egy döntetlenre hozott mérkőzésen csoportelsőként jutott a legjobb négy közé. Itt már kiütközött a fáradtság a gyerekeken, de így a nagyon dicséretes negyedik helyet szerezték meg. Főleg Gelányi József, Vásárhelyi Attila, Szakasics Balázs és Velekei Bence játszott jobban.

Az U-11-es korosztály vasárnap délelőtt a Haladás szervezésében rendezett tornán vett részt Szombathelyen a Haladás csarnokban. Itt a gyerekek nagyon " félénken" fociztak. Még így is az utolsó mérkőzésen , ha nyernek a dobogóra tudtak volna állni. De semmi baj nincs, majd Sárváron jobban sikerül majd foci! Gartulálunk mind a két korosztálynak!