TAO pályázat 2013Éremeső a hétvégén

2012. március 05. 12:40:44  nyomtatási kép

Három arany, 1-1 ezüst és bronzérem

Nagyszerűen fociztak a Kék Sünik ULC korosztályos csapatai a hétvégi labdarúgó tornákon. Szombaton az U-13-as vegyes korosztály (a kiírásnak megfelelően) Szombathelyen lépett pályára a Grundball FC szervezésében rendezett Helios Kupán. A gyerekek minden mérkőzésüket megnyerték így veretlenül tornagyőztesek lettek az öt csapatos tornán. Pedig a betegségek miatt elég hiányosan létszámban tudtak csak játszani. A tornagyőzelem mellé két különdíjat is elhoztak. Velekei Bence a torna gólkirálya lett 10 találattal. Szakasics Balázs pedig a torna legjobb játékosa címét nyerte el teljesítményével.

Fotó:"Pethőpapa"

Szakasics Balázs

Velekei Bence

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ Szombathely U-12 2012 alatt találhatóak.

2012 március 3-4-én, szombaton és vasárnap  a vasvári labdarúgó egyesület (Vasvár VSE) a 100 éves fennállásának tiszteletére rendezett utánpótlás tornákat. Szombaton délelőtt az U-7-es (óvodás) korosztály játszott. Az ovis  gyerekek minden mérkőzésükön nagyon jól játszottak. Sajnos egy mérkőzésen nem megérdemelt vereséget szenvedtek, így a 2. helyen végeztek. A csapatból Nagy Zsombor, Sály Gábor és Gyánó Dominik játszott nagyon jól. Sály Gabika a torna legjobb játékosa címét is megkapta.

Fotó: Q

Sály Gábor

Szombat délután az U-11-es (2001/2002) korosztály lépett parkettára. A gyerekek minden mérkőzésüket mégnyerték és így veretlenül lettek tornagyőztesek. A csapatból Balogh Jácint, Péter Tibor, Horváth Adrián és Varga Bence játszott kimagaslóan. Horváth Adrián a torna legjobb játékosa lett.

Fotó: Varga Apuka"

Horváth Adrián

Vasárnap délelőtt az U-9-es (2003/2004) korosztály küzdött meg a jobb helyezésért. Ők is nagyon jól és fegyelmezetten fociztak. Egy döntetlen mellett minden mérkőzésüket megnyerték és megérdemelten lettek tornagyőztesek. A csapatból Vargovics András, Nagy Dávid, Kocsis Botond, Gyánó Kristóf és Tóth Erdei Bálint nyújtott nagyon jó teljesítményt. Tóth Erdei Bálint szintén a torna legjobb játékosa lett.

Fotó:"Bíróka"

Tóth Erdei Bálint

Vasárnap délután az U-13-as (1998/1999) korsztály focizott. Sajnos itt a betegségek nagyon megtizedelték a csapatot. Ennek ellenére a gyerekek a dobogó 3. helyére tornázták magukat.

Fotó: Gela

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/Vasvár 2012 alatt találhatóak.