TAO pályázat 2013Remek hétvége Celldömölkön

2012. március 19. 10:23:40  nyomtatási kép

Szentgotthárdon kezdődik au U-13-as tavaszi bajnokság

Remek hétvégét produkáltak az U-9 és az U-11-es korosztályos csapataink a Celldömölkön rendezett GALISZ kupán. Az U-11-es (2001/2002) korosztály csak a Sárvártól szenvedett vereséggel lett a torna második helyezettje. A gyerekek igazán nem játszottak nagyon jól, de nagyon küzdöttek és sorban nyerték meccseiket. Az utolsó mérkőzésen szenvedtek vereséget a jobb erőkből álló sárvári csapattól. A 2. hely ennek ellenére nagyon szép teljesítmény a gyerekektől. A torna legjobb játékosa címet Balogh Jácint kapta teljesen megérdemelten. 

Fotó: "Hallóné Anikó"

Az U-9-es korosztály (2003/2004) szintén nagyot küzdött ezen a hétvégén és egy döntetlen mellett 4 győzelemmel magabiztosan nyerték a korosztályuk tornáját. Az egész csapat dicséretet érdemel, hiszen többen betegségből jöttek vissza és ez néha meglátszott a teljesítményeken. Ennek ellenére nagyon nagy szívvel és néha jól is játszottak. A csapatból Tyahor Richárd, Tóth Erdei Bálint és Bíró Bálint játszott jobban. A torna legjobb kapusa címét Bíró Bálint kapta az edzők szavazatai alapján. Gratulálunk nekik is a szép eredményhez!

Fotó: "Bíróka"

További képek az egyesület Honlapján/ Képtár /Tornák/ Celldömölk 2012 U-9, U-11 alatt találhatóak.

Kedden , 2012. március 20-án kezdődik az U-13-as megyei bajnokság tavaszi sorozata. A csapat rögtön rangadóval kezd  a bajnokságot vezető Szentgotthárd ellen. A gyerekek győzelmi kényszerrel lépnek pályára, hiszen ősszel hazai pályán vereséget szenvedtek. További pontvesztéssel nagyon elhúzna a gotthárdi csapat. Reméljük erre nem kerül sor. A mérkőzés 2012. március 20-án, kedden a szentgotthádi labdarúgó pályán lesz 16 órai kezdettel.