TAO pályázat 2013Nagyszerű bajnoki kezdés a serdülő bajnokságban

2012. március 26. 08:39:31  nyomtatási kép

A Viktória FC ellen játszik szerdán az U-13-as csapat

Szombaton játszotta az első tavaszi serdülő bajnoki mérkőzését Szentgotthárdon az U-16-os serdülő csapat. Nagyon nehéz mérkőzésnek néztek elébe a fiúk. Ennek ellenére nagyon fegyelmezetten és néha nagyon jól és eredményesen fociztak a gyerekek. Az edzői utasításokat végig betartotta a csapat, így már az első félidőben két gólos előnyre tett szert. Ez több is lehetett volna, ha Bedics Dani berúgja a kialakított helyzeteit a kapura veszélytelen gotthárdiak ellen. A 2. félidőben egy újabb kontrából megszületett a 3. találat is, így teljesen megérdemelten nyerte a rangadót a csapat. Az együttesből Törő Tamás, Horváth Roland, Horváth Dominik, Papp Adrián és a két gólos Bedics Dániel játszott jobban, de az egész csapat dicséretet érdemel.

SZENTGOTTHÁRD VSE - KÉK SÜNIK ULC

 

0:3 (0:2)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid - Horváth Roland -Papp Adrián - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Lénárt Zoltán - Farkas Ádám - Sály Péter - Törő Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

Bedics Dániel (2), Papp Adrián (2)

 

Csere:

 

Telek Richárd, Horváth Dániel, Makai Alex

 

 

Jók:

 

Papp Adrián, Horváth Dominik, Horváth Roland, Törő Tamás, Bedics Dániel

 

Szerdán, 2012. március 28-án, 16 órai kezdettel az Alsóberki labdarúgó pályán az U-13-as csapat a szombathelyi Viktória FC csapatát fogadja bajnoki mérkőzésen. reméljük a fiúk kijavítják a szentgotthárdi botlást és megszerzik a három pontot.