TAO pályázat 2013Jól helyt állt a tartalékos U-13-as csapat

2012. április 04. 12:50:42  nyomtatási kép

Véppel játszik az U-16-os serdülő csapat hazai pályán

Nagyon tartalékosan utazott el a vasvári U-13-as bajnoki mérkőzésre a korosztályos csapat. Öt játékos hiányzott betegség és sérülések miatt. Ennek ellenére a gyerekek mindent megtettek a jobb eredmény elérésére. Sajnos a fizikai fölényben játszó hazaiak kihasználták a lehetőségeiket. Igaz néha játékvezetői segítséget is kaptak. Voltak a mérkőzésnek olyan pillanatai, amikor kiegyenlíthetett volna a nagy szívvel és néha jól játszó körmendi csapat. A társaságból Sály Péter, Holdosi Zsolt, Balogh Jácint és Szatmáry Norbert játszott nagyon motiváltan.

VASVÁR - KÉK SÜNIK ULC

 

4:1  (2:0)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Holdosi Zsolt- Tóth Dávid - Sály Péter - Horváth András - Velekei Bence - Szőke Attila - Szatmáry Norbert - Péter Ábrahám- Nagy Valdemár - Veszprémi Bence - Petrovics Bálint

 

Csere:

 

 Pethő Norbert, Balogh Jácint

 

Góllövők:

 

Sály Péter

 

Jók:

 

Holdosi Zsolt, Szatmáry Norbert, Sály Péter, Balogh Jácint

 

Az U-16-os serdülő csapat 2012. 04.07-én, (szombat) hazai pályán (Magyarszecsőd) fogadja 10 órás kezdettel a Vép csapatát. A gyerekek nagyon fogadkoznak, hogy a szentgotthárdi nyertes mérkőzés után újra győztesen hagyják el a pályát, így továbbra is versenyben maradnak a bajnoki címért.