TAO pályázat 2013Serdülő siker hazai pályán

2012. április 13. 08:10:16  nyomtatási kép

Indul a tavaszi BOZSIK egyesületi program

Rengeteg helyzetet kidolgozva, majd kihagyva szerezte meg második tavaszi győzelmét a Vép ellen az U-16-os csapat. Szinte percenként került helyzetbe a társaság, de mindig hiba csúszott a befejezésbe. Ennek ellenére a félidőben 2 góllal vezetve vonultak pihenőre a csapatatok. A 2. félidőben aztán váratlan gólt szerzett a vendég csapat. De hamar helyreállították az erőviszonyoknak megfelelően a mérkőzés menetét újabb két góllal a  körmendi gyerekek. A látottak alapján akár kétszámjegyű győzelem is születhetett volna. A csapatból a 3 gólt szerző Papp Adrián, Horváth Dominik és Horváth Roland játszott az átlagnál jobban. A hétvégén, szombaton újabb nehéz mérkőzés vár a fiúkra, hiszen a jó erőkből álló Tanakajdra utaznak.  A mérkőzés 10 órakor kezdődik a tanakajdi labdarúgó pályán.

2012. április 15-én, vasárnap megkezdődik a tavaszi BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM is. Az U-7, U-9 és az U-11 es korosztály a körmendi labdarúgó pályán találkozik az idei évben előszőr 9 órakor. reméljük az időjárás kegyes lesz a gyerekekhez.

KÉK SÜNIK ULC - VÉP

 

4:1 (2:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid - Horváth Roland -Papp Adrián - Gaál Dávid - Telek Richárd - Lénárt Zoltán - Farkas Ádám - Sály Péter - Törő Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

Papp Adrián (3), Lénárt Zoltán

 

Csere:

 

Tóth Dávid, Horváth Dániel, Makai Alex

 

 

Jók:

 

Papp Adrián, Horváth Dominik, Horváth Roland