TAO pályázat 2013Vereséget szenvedtek a serdülős fiúk Tanakajdon

2012. április 16. 11:21:09  nyomtatási kép

Lezajlott a BOZSIK egyesületi torna tavaszi első fordulója

Sajnos vereséget szenvedett az U-16-os serdülő bajnokságban Tanakajdon a serdülő csapat vasárnap délelőtt. A télen megerősődött, sok túlkorossal felálló hazai csapat ellen még az első félidőben jól tartották magukat a körmendi gyerekek. Azonban egy buta kiállítás után létszámhátrányba kerülő társaság a 2. félidőben elvesztette a ritmust és így csak vereség lett a vége. A vereséggel sajnos összerázódott a mezőny és nagyon szoros lett a bajnokság állása.

TANAKAJD - KÉK SÜNIK ULC

 

6:3 (2:2)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid - Horváth Roland -Papp Adrián - Gaál Dávid - Telek Richárd - Lénárt Zoltán - Farkas Ádám - Sály Péter - Törő Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

Törő Tamás, Lénárt Zoltán (2)

 

Csere:

 

Tóth Dávid, Horváth Dániel, Makai Alex, Urbán Dominik

 

Vasárnap délelőtt a körmendi labdarúgó pályán került sor a BOZSIK egyesületi program tavaszi első fordulójára. Az időjárás nem volt nagyon kegyes a gyerekekhez, ennek ellénére mind a három korosztályban nagyon sok gyerek kergette a labdát, öt egyesületből érkezve. Mind az U-7, mind az U-9, mind az U-11-es korosztályban a Kék Sünik ULC-ben focizó gyerekek nyerték a tornájukat, minden mérkőzésüket megnyerve.

 

 

 

 

 

 

Fotó:"Bíróka"

 

 

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Nupi/Bozsik 2012 tavaszi első forduló Körmend alatt találhatóak.