TAO pályázat 2013Győzelemmel talpra állt az U-13-as csapat

2012. április 19. 08:23:59  nyomtatási kép

A serdülő csapat pénteken játsza bajnokiját

Végra magára talált az U-13-as korosztályos csapat 3 vereség után a korosztályos bajnokságban. Szerdán a Körmendi FC vendégeként nagyon hamar, már az első percben vezetést szerzett. Aztán sem álltak meg és az idény legjobb játékával szinte lefocizta ellenfelét a csapat. Jobbnál jobb teljesítményekkel lepték meg a szép számú közönséget a gyerekek. Szatmáry Norbert ellenállhatatlanul focizott. Sály Péter jól irányított. Tóth Dávid tanári módon focizott a védelem tengelyében. A fiatal Balogh Jácint nagyon bátran focizott. Valamintg Petroivics Bálint is erőszakosan és jól játszott. Igaz a többiek is meg tették a magukét.

KÖRMENDI FC - KÉK SÜNIK ULC

 

1:5  (0:3)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Gelányi József- Tóth Dávid - Sály Péter - Balogh Jácint - Velekei Bence - Szőke Attila - Szatmáry Norbert - Péter Ábrahám- Dávid Nataniel - Veszprémi Bence - Petrovics Bálint

 

Csere:

 

Holdosi Zsolt, Horváth András

 

Góllövők:

 

Sály Péter (2), Szatmáry Norbert (2), Velekei Benne

 

Jók:

 

Szatmáry Norbert, Sály Péter, Balogh Jácint, Tóth Dávid, Petrovics Bálint

 

Az U-16-os csapat a szombati munkanap miatt pénteken lép pályára a Csákánydoroszló ellen hazai pályán. (Magyarszecsőd) A gyerekek nagyon fogadkoznak, hogy kijavítják a Tanakajdon szerzett csorbát. A mérkőzés 2012. 04. 20-án, pénteken 17 órakor kezdődik a magyarszecsődi labdarúgó pályán.