TAO pályázat 2013Nehéz mérkőzést nyert a serdülő csapat

2012. április 23. 10:15:46  nyomtatási kép

Mozgalmas hét elő néznek a korosztályos csapataink

Nehéz mérkőzésen van túl a serdülő csapat. A péntekre áttett találkozón egy jól felkészített és fegyelmezett Csákánydoroszló ellen kellett pályára lépniük. A nagy szélben lejátszott találkozón az első félidőben jobbára a szél miatt védekezésre szorult a körmendi csapat. Egy ellentámadás után vezetést szereztek. A 2. félidőben aztán valamivel jobban és széllel támogatva eredményesen is játszottak a fiúk. A csapatból főleg Horváth Roland, Sály Dávid, Sály Péter és Papp Adrián játszott jobban.

KÉK SÜNIK ULC - CSÁKÁNYDOROSZLÓ

 

3:0 (1:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid �Horváth Roland �app Adrián �Gaál Dávid �Bedics Dániel �Lénárt Zoltán �Farkas Ádám �Sály Péter �Tóth Dávid �Horváth Dominik �Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

Papp Adrián, Sály Péter, Urbán Dominik

 

Csere:

 

Telek Richárd, Horváth Dániel, Makai Alex, Urbán Dominik

 

Jók:

 

Horváth Roland, Papp Adrián, Sály Péter, Sály Dávid

 

A héten mozgalmas lesz az egyesületben focizó gyerekek élete. "012. 04. 25-én, szerdán az I. korcsoportos gyerekek a Labdarúgó Diákolimpia Megyei döntőjén vesznek részt Vépen. Szintén ugyanebben a sorozatban a II. korcsoportos gyerekek Körmenden a labdarúgó pályán megyei döntőznek csütörtökön délelőtt. Mind a két korosztályban nyolc csapat közül a megyei bajnok jut tovább az országos döntőbe.

 

Szerdán délután 17 órai kezdettel az U-13-as korosztályos csapat hazai bajnoki mérkőzésen (Alsőberki) fogadja a Király SZE csapatát. Csak a győzelem lehet az elfogadható eredmény a fiúktól.