TAO pályázat 2013Döntetlent játszott a serdülő csapat

2012. május 02. 15:37:04  nyomtatási kép

Ezüst és bronzérem Sárváron

Örült mérkőzésen van túl a serdülő csapat. A KIRÁLY SZE ellen Szombathelyen lépett pályára vendégként. A kapus gólok mérkőzésén a hat gólból 5 kapushibából született. Sajnos a gyerekek a nagy melegben nagyon pontatlanul játszottak. Igaz a végén még a győzelmet is megszerezhették volna kis szerencsével. A csapatból senki nem játszott jól.

KIRÁLY SZE - KÉK SÜNIK ULC

 

3:3 (3:2)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid, Horváth Roland, Papp Adrián, Gaál Dávid, Bedics Dániel, Lénárt Zoltán, Farkas Ádám, Sály Péter, Törő Tamás, Horváth Dominik, Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

Törő Tamás, Sály Péter, Horváth Dominik

 

Csere:

 

Makai Alex, Urbán Dominik

 

Jók:

 

-0-

 

Sárváron tornázott az U-9-es és az U-11-es korosztály. az U-9-es gyerekek a 2. helyen végeztek, mg az U-11-es korosztály a dobogó 3. fokára léphetett fel.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ Sárvár 2012 alatt találhatóak.

A Diákolimpia Megyei Döntőjében az I. és a II. korcsoportos gyerekek szerdán Vépen, csütörtökön Körmenden léptek pályára. Mind a két korosztály a dicséretes 5. helyen végzett.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ Országos, megyei döntők/ Diákolimpiai megyei döntők 2012 alatt találhatóak.

2012. május 1-én, kedden Vasváron zajlott le a BOZSIK EGYESÜLTI PROGRAM tavaszi 2. fordulójára. A kánikulai melegben lebonyolított tornákon mind a három korosztályban a Kék Sünik ULC-ben focizó gyerekek lettek az elsők veretlenül.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/NUPI/ BOZSIK Program 2012 tavasz Vasvár alatt találhatóak.

2012. május 2-án au U-13-as csapat a korosztályos megyei bajnokságban Szombathelyen játszik a VAFA vendégeként. A csapatot minden megéri mostanában. Öt meghatározó játékos sérülésekkel és betegségekkel bajlódik. Ennek ellenére győzelemért utazik a társaság a megyeszékhelyre. A mérkőzés 17 órakor kezdődik majd a Városligeti labdarúgó pályán.