TAO pályázat 2013Vereséget szenvedett az U-13-as csapat

2012. május 10. 08:28:33  nyomtatási kép

Vasváron játszik rangadót a serdülő csapat

Nem játszott rosszul, de nem bírt a listavezetővel az U-13-as csapat szerda délután. A fizikailag sokkal erősebb vendég csapat ellen nagy akarattal és elszántsággal focizott az együttes. Sajnos a sok hiányzó és a fizikailag nagyon erős ellenfél megpecsételte a gyerekek sorsát. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a fiúk. A csapat a bajnoskágban a 3. helyen végez majd előreláthatólag. Ezen a mérkőzésen Sály Péter, Tóth Dávid, Szakasics Balázs és Veszprémi Bence Játszott jobban.

KÉK SÜNIK ULC - SZENTGOTTHÁRD

 

0:4  (0:2)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Holdosi Zsolt - Gelányi József- Tóth Dávid - Sály Péter - - Szakasics Balázs - Szőke Attila - Péter Ábrahám- Dávid Nataniel - Veszprémi Bence - Petrovics Bálint - Velekei Bence

 

Csere:

 

Pethő Norbert, Horváth András

 

Góllövők:

 

-0-

 

Jók:

 

Veszprémi Bence, Sály Péter, Szakasics Balázs, Tóth Dávid

 

Pénteken délután a IV. korcsoportos iskolai labdarúgó csapat Nádasdon vesz részt egy villám nemzetközi tornán. Ellenfelek a Csákánydoroszló, a ausztriai Ilz és a hazai Nádasd csapatai lesznek. A torna péntek délután 13. 30-kor kezdődik a nádasdi labdarúgó pályán.

 

2012. május 12-én, szombaton a serdülő csapat Vasváron játszik rangadót. A tabellán egyforma pontszámmal vezető két együttes csatája a bajnoki címről is dönthet. A mérkőzés 10 órakor kezdődik a vasvári labdarúgó pályán.