TAO pályázat 2013Kikapott a serdülő csapat Vasváron

2012. május 14. 08:26:43  nyomtatási kép

Tornagyőzelem Nádasdon, az U-13-as csapat a Viktória FC vendége lesz

Nagyon élvezte a hazai pálya előnyét a szombati rangadón a vasvári csapat. Már a 3. percben egy jogtalan büntetővel vezetést szereztek. Majd egy kiállítással szinte eldőlt a mérkőzés a 20. percben. A nagy melegben lejátszott találkozón a 10 emberrel focizó körmendi gyerekek mindent megpróbáltak az eredmény javításában, de a játékvezető nagyon sokszor súlytotta a vendégcsapatot. Ezt pedig már nem tudta elbírni a körmendi csapat. A bajnokság még nem dőlt el, de a hátra lévő találkozókón már nem ronthat már a társaság. Erre minden esélyük megvan.

VASVÁR - KÉK SÜNIK ULC

 

6:0 (2:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid - Horváth Roland -Papp Adrián - Gaál Dávid - Bedics Dániel - Lénárt Zoltán - Farkas Ádám - Sály Péter - Törő Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

-0-

Csere:

 

 

Urbán Dominik, Horváth Dániel, Telek Richárd, Tóth Dávid

 

Jók:

 

Horváth Dominik

 

Kiállítva:

 

Bedics Dániel

 

Sárgalap:

 

Horváth Dominik, Törő Tamás, Gaál Dávid

 

Villámtornát nyert veretlenül a IV. korcsoportos csapat Nádasdon egy 4 csapatos nemzetközi tornán. A gyerekek veretlenül lettek kupagyőztesek.

 

Az U-13-as bajnokságban a Kék Sünik ULC előrehozott mérkőzésen kedden lép pályára a szombathelyi Viktória FC otthonában. A mérkőzés 17 órakor kezdődik majd a Király SZE pályáján. A csapat már biztos 3. helyezett a bajnkoságban , így teher és tét nélkül léphet pályára, a győzelem reményében.