TAO pályázat 2013Nyert az U-13-as csapat Szombathelyen

2012. május 16. 08:26:16  nyomtatási kép

BOZSIK EGYESÜLETI forduló Egyházasrádócon

A szombathelyi Viktória FC ellen lépett pályára az U-13-as csapat kedden délután. A lány csapat nem játszott rosszul, viszont a gólokat a körmendil akulat rúgta. Már a 5. percben büntetőből betalált Sály Péter. Aztán Velekei Bence percei következtek. A félidőben már megnyugtató előnnyel vezetett a korosztályos csapat. A 2. félidőben rengeteg helyzetet dolgozott ki a társaság. Sajnos a befejezésekbe mindig csúszott hiba. Az eredmény lehetett volna két számjegyű is. A csapatból Sály Péter, Péter Ábrahám, és Veszprémi Bence játszott jobban.

VIKTÓRIA FC - KÉK SÜNIK ULC

 

0:7  (0:4)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Holdosi Zsolt - Gelányi József- Tóth Dávid - Sály Péter - - Szakasics Balázs - Szőke Attila - Péter Ábrahám- Dávid Nataniel - Veszprémi Bence - Petrovics Bálint - Velekei Bence

 

Csere:

 

Pethő Norbert, Horváth András

 

Góllövők:

 

Sály Péter (4), Velekei Bence (2), Szakasics Balázs

 

Jók:

 

Veszprémi Bence, Sály Péter, Péter Ábrahám

 

2012. május 19-én, szombat a sedülő csapat a megyei bajnokságban hazai pályán (Magyarszecsőd) látja vendégül, az eddig a bajnokságban még pontot sem szerző Nádasd csapatát. Csak a nagy gólarányú győzelem a cél a csapat előtt. A mérkőzés 10 órakor kezdődik majd.

 

Vasárnap, 2012. május 20-án Egyházasrádócon kerül sor a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM harmadik tavaszi fordulójára. A mérkőzések reggel 9 órakor kezdődnek majd az egyházasrádóci labdarúgó pályán.