TAO pályázat 2013Nagyon nyert a serdülő csapat

2012. május 21. 10:10:10  nyomtatási kép

Lezárult a BOZSIK program tavasszal, megyei döntő, U-13-as  rangadó

Nagyon nyert a serdülő csapat szombaton hazai pályán a Nádasd csapata ellen. már a félidőben 12:0 volt az eredmény. A 2. félidőben szinte minden támadás góllal végződött. A végeredmény 29:0 lett. A csapatból Lénárt Zoltán 12 gólt, Papp Adrián nyolc, Törő Tamás öt, Sály Péter 4 gólt jegyzett. A csapat továbbra is versenyben van a bajnoki címért.

KÉK SÜNIK ULC - NÁDASD

 

29:0 (12:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Sály Dávid - Tóth Dávid -Papp Adrián - Gaál Dávid - Urbán Dominik - Lénárt Zoltán - Farkas Ádám - Sály Péter - Törő Tamás - Horváth Dominik - Horváth Patrik

 

Góllövők:

 

Lénárt Zoltán (12), Papp Adrián (8), Törő Tamás (5), Sály Péter (4),

 Horváth Patrik (2), Horváth Dominik (1), Makai Alex (1)

Csere:

 

Szakasics Balázs, Horváth Dániel, veszprémi Bence, Makai Alex

 

Jók:

 

Lénárt Zoltán, Sály Péter, Törő Tamás, Papp Adrián

 

Vasárnap délelőtt Egyházasrádócon ért véget a BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM tavaszi szezonja. A nagyon jó időben megrendezett eseményen minden korosztályban szinte hibátlanul fociztak a korosztályos csapatok.

További képek az egyesület

Honlapján/Képtár/NUPI/ BOZSIK PROGRAM 2012 TAVASZ Egyházasrádóc

alatt találhatóak.

2012. május 23-án szerdán duplán fociznak majd a gyerekek. A III. korcsoportos intézményi fiú (1999/2000) csapat Szombathelyen játszik a Diákolimpia Megyei Döntőjében. A hat csapatos megyei döntő első helyezett csapata jut az országos döntőbe. A rendezvény 9. 30-kor kezdődik majd a Városligeti sportpályán.

Délután 17 órai kezdettel az U-13-as csapat a bajnokság utolsó mérkőzését vívja a Vasvár csapata ellen. A gyerekek nagyon fogadkoznak, hogy a bajnoság utolsó mérkőzésén győzelemmel búcsúznak a szezontól. A mérkőzés az Alsóberki labdarúgó pályán lesz majd.