TAO pályázat 2013







Megyei 2. hely a diákolimpián

2012. május 24. 09:23:56  nyomtatási kép

Harmadik helyen végzett az U-13-as csapat a bajnokságban

Egy gólon és egy ponton múlott a III. korcsoportos Megyei Labdarúgó Diákolimpián az országos döntőbe jutás. Az öt csapatos megyei döntőben a körmendi gyerekek az első három mérkőzésüket megnyerték ( Kőzseg Bersek 3:1, Szombathely Zrínyi 1:0, Répcelak Móra 5:0). Az eredmények alakulása miatt az utolsó mérkőzésen a döntetlen is elég lett volna a megyei bajnoki cím megnyeréséhez. Az ellenfél az Illés Akadémiára épülő Váci iskola csapat volt. Sajnos a gyerekek nagyon elfáradtak erre a mérkőzésre. A sorsolás szeszélye folytán egymás után kellett játszaniuk mérkőzéseiket a nagy melegben. Ráadásul az ellenfél is nagyon jó volt. A vége 2:1 lett a szombathelyiek javára. Ennek ellenére a gyerekek nagyon jól játszottak és minden elismerést megérdemelnek. A csapatból Vargovics Tamás, veszprémi Bence, Velekei Bence és Dávid Nataniel játszott nagyon jól.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Diákolimpiai döntők/ III. korcsoportos megyei döntő 2012 Szombathely alatt találhatóak.

Befejezte a 2011/2012 megyei bajnokság küzdelmeit az U-13-as csapat. sajnos vereséggel. Igaz a gyerekek 90%-a délelőtt a megyei diákolimpián játszott és ez meglátszott a gyerekek teljesítményén. Ennek ellenére nagyon szépen szerepeltek az idei bajnokságban és a 3. helyen végezte.

KÉK SÜNIK ULC - VASVÁR

 

2:10  (0:6)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Holdosi Zsolt - Gelányi József- Tóth Dávid - Sály Péter - - Szakasics Balázs - Vásárhelyi Attila - Péter Ábrahám- Dávid Nataniel - Veszprémi Bence - Petrovics Bálint - Velekei Bence

 

Csere:

 

Pethő Norbert, Nagy Valdemár, Horváth András

 

Góllövők:

 

Sály Péter (2)

 

Jók:

 

Veszprémi Bence, Sály Péter, Péter Ábrahám

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Bajnoki mérkőzések/ U-13-as bajnokság 2012 alatt találhatóak.

Hétvégén  2012. május 26-án, szombaton a serdülő csapat a Rum gárdáját fogadja hazai pályán (Magyarszecsőd). csak győzelemmel maradhat versenyben a bajnoki címért a társaság. A mérkőzés 10 órakor kezdődik majd a szecsődi labdarúgó pályán.

Pünkösd hétfőn közel 30 gyerek focizik majd Horvátnádalján egy minitornán.  A mérkőzések délután 14 órakor kezdődnek majd Nádalján.