TAO pályázat 2013
Focis záró a Rába-parton

2012. június 26. 10:37:02  nyomtatási kép

Zárásként arany, ezüst és bronz Szentgotthárdon

Június 22-én, pénteken délután megtartotta hagyományos focids záró összejövetelét a Rába-parton az utánpótlás egyesület. A záron értékelték az egész éves munkát az egyesületben. Az idei évben is volt mit elmondani, hiszen nagyon szép és eredményes évet zártak a korosztályos csapatok. Itt köszöntek el az egyesületből "kiöregedett" focista gyerekektől, illetve azoktól is, akiik őssszel már más egyesületben folytatják tovább pályafutásukat. Mellette a sor került egy Rábában mártozásra is, mert az egyesület edzője fogadást kötött a serdülős csapattal egy kétséges meccsen, ahol ha nyernek akkor belemegy a folyóba. Persze jutott idő szórakozásra, beszélgetésre is a jó hangulatú zárón.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ Évzárók/ Focis záró 2012 alatt találhatóak.

Szentgotthárdon tornázott szombaton és vasárnap három korosztály is a hagyományos Hunyadi Kupán. Az U-11-es (2001/2002) korosztály nagyon tartalékosan utazott el a tornára, mert már a gyerekek közül sokan táboroznak, nyaralnak. Ennek ellenére a fiúk nagyon szépen teljesítettek és a döntőig meneteltek.  Ott vereséget szenvedtek a jó erőkből álló Sárvár csapatától, a 2. helyen végeztek. Garulálunk nekik!

Vasárnap aztán az óvodások még jobb eredményt értek el. Minden mérkőzésüket megnyerték, így az első helyen végeztek a nagy melegben. Ráadásul Sály Gábor a torna gólkirályi címét is elnyerte. Nekik is gratulálunk!

Az U-9-es korosztály (2003/2004) szintén vasárnap lépett pályára az óvodásokkal párhuzamosan. A gyerekek nagyon jó kezdtek és a csoportjukban az első helyen végeztek. A Haladás ellen 1:0-ra, a Szentgotthárd II. csapata ellen 6:0-ra nyertek. Míg a Sárvár ellen gólnélüli döntetlent értek el. Azonban a döntőbe jutásért nem sikerült a hazai gárdát (Szentgotthárd) legyőzni, így a 3. helyért játszhattak a Celldömölk ellen. Itt 2:1 arányban diadalmaskodtak. A csapatból Tóth Erdei Bálint lett a torna gólkirálya. Csak gratulálni tudunk a szép szezonzáráshoz a gyerekeknek.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ Szentgotthárd 2012 alatt találhatóak.