TAO pályázat 2013Aranyeső Ezüstvasárnap

2012. december 10. 10:59:24  nyomtatási kép

Sikerekben gazdag hétvége

Hat tornán vettek részt a korosztályos csapatok a hétvégén. Három korosztály Sárváron, 3 korosztály körmenden a Somogyi Kupán szerepelt szép sikerrel. Az U-9-es kororosztály Sárváron focizott szombaton délelőtt és az ötödik helyen végzett. A gyerekek rengeteg gólhelyzetet kihagytak és sok döntetlent játszottak. Így nem tudtak a dobogóra lépni. Ennek ellenére szép ez az eredmény is. A csapatból Herczeg Bálint és Dobos Noé teljesítménye volt jobb.

Szombaton  délután a 2000/2001-ben született gyerekek váltották a kicsiket és ők végig jól játszottak és megérdemelten nyerték a tornán. A torna legjobb játékosa Velekei Bence lett az edzők szavazatai alapján.

Körmenden szombaton délelőtt az U-11-es korosztály lépett parkettára. A gyerekek betegségek miatt nagyon hiányosak voltak, ennek ellenére a döntőbe verekedték magukat, ahol egy gólos vereséget szenvedtek, és ezüstérmesek lettek. A torna legjobb játékosa Tóth Erdei Bálint lett. Az egész csapat nagyon jól játszott.

Fotó:"Bíróka"

Szombaton délután a Somogyi Kupán a legidősebb korosztály (U-15) az 1998/1999-ben született gyerekek játszottak. Sajnos ez a korosztály nagyon "hiányos" hiszen már kimaradtak azok a gyerekek, akiknek szólt ez a torna. Ennek ellenére a gyerekek igen szépen és akarattal telve játszottak és csak kicsin múlott, hogy nem kerültek be a torna döntőjébe a náluk egy-két évvel idősebbek ellen. Itt a torna legjobb játékosa Vargovics Tamás lett, aki 2000-es születésű amúgy.

Vasárnap délelőtt az U-11-es (2002/2003) korosztály utazott Sárvárra. Itt megismételték kiváló teljesítményüket és megnyerték a tornát. A csapatból Kovács Kornél lett a gólkirály 8 találattal.

Fotó:"Bíróka"

Vasárnap az U-13-as korosztály (2000/2001) folytatta a szombaton mutatott pazar játékot és magabiztosan egy gólt kapva veretlenül nyerte a Somogyi Kupát Körmenden. Most is Vargovics Tamást választották a tona legjobb játékosának, aki végre a saját korosztályában is jól focizott és igazi vezéregyénisége volt a társaságnak.

Fotó:Q

Gratulálunk minden eredményhez a gyerekeknek!

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/Sárvár 2012 és Somogyi Kupa 2012 alatt találhatóak.