TAO pályázat 2013Újabb tornagyőzelmek a hétvégén

2013. február 18. 10:57:03  nyomtatási kép

Az U-12-es és az U-13-as csapatok bravúros tornagyőzelmei

Négy torna maradt hétvégére , négy korosztálynak. Az ausztriai tornagyőzelem után tovább folytatták a 2000-ben született gyerekek a menetelésüket. Most Sárváron léptek pályára. A gyerekek nagyon jól fociztak most is. Minden mérkőzésüket megnyerték a hat csapatos tornán. Ráadásul az egész tona alatt egy gólt sem kaptak. A döntőnek beillő Haladás elleni mérkőzésüket egy gólos diadallal zárták. A csapatból többen is nagyon jó teljesítményt nyújtottak. A torna gólkirálya megosztva Szakasics Balázs lett.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/Sárvár 2013 U-13 alatt találhatóak.

Fotó:"Pethőpapa"

Szintén tornagyőztes lett az U-12-es (2001/2002) született gyerekek csapat Szombathelyen a Haladás csarnokban rendezett hat csapatos tornán. Nagyon jól kezdtek a gyerekek, hiszen a Pápa és a Grundball UFC elleni találkozójukat megnyerték. Majd a házigazda Haladás elleni vereség is belefért a végső győzelem megyszerzéséhez. Horváth Adrián játszott jobban a csapatból, akinek a góljai sokat segítettek a csapatnak. De a többiek is kitettek magukért.

Fotó: "Bíróka"

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/Szombathely 2013 U-12 alatt találhatóak.

Az U-11-es (2002/2003) korosztály szintén Sárváron szerepelt szombaton délelőtt. A gyerekek nagyon sok gólhelyzetet kihagytak. Ennek ellenére csak rosszabb gólkülönbségükkel maradtak le a dobogóról és lettek negyedikek.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ Sárvár 2013 U-11 alatt találhatóak.

Fotó: "Bíróka"

Az U-14-es (1999/2000) korosztály vasárnap a ZTE meghívását elfogadva Zalaegerszegen vett rész a Szabó Dezső Emléktornán. Sajnos a 2000-ben született gyerekek nagyon fáradtan mozogtak a szombati sárvári tona után. Ráadásul az 1999-ben született fiúk is nagyon rosszul mozogtak. Így csak a tisztes helytállás lehett a vége a tornának. A csapatból a két kapus Holdosi Zsolt és Pethő Norbert teljesítményét lehetett kiemelni.

Fotó:"Pethőpapa"

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ZEG 2013 U-14 alatt találhatóak.

GRATULÁLUNK MINDEN KOROSZTÁLYNAK A NAGYON SZÉP EREDMÉNYEKET HOZÓ HÉTVÉGÉHEZ!!!