TAO pályázat 2013
Bajnok lett az U-13- as csapat

2008. december 01. 00:00:00  nyomtatási kép

Vasvár elleni rangadó az U-16-ban, BOZSIK Csákánydoroszlón

Két nap alatt két meccset nyert az U-13-as csapat. Ezzel pedig a bajnokság vége előtt 2 mérkőzéssel BAJNOKSÁGOT nyert. Kedden előrehozott találkozón Szentgotthárdon lépett pályára a csapat. A 2. helyen álló szentgotthárdi csapatnak csak matematikai reményei voltak. A körmendi gyerekek erre sem adtak esélyt. A félidőben még szoros mérkőzést a végére nagy különbséggel fordították a maguk javára. Ezzel szinte már bajnoknak érezhették magukat. Csak egy pont hiányzott. Ezt pedig szerdán hazai pályán hozták, nem túl jól játékkal  de megérdemelten. A csapat így továbbra is veretlen. Minden azt mutatja, hogy a hátralévő találkozókon ez meg is marad.

SZENTGOTTHÁRD - KÉK SÜNIK ULC

 

2:6  (1:2)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Holdosi Zsolt - Gelányi József - Szakasics Balázs - Petrovics Bálint - Kardos Ádám - Veszprémi Bence - Szatmáry Norbert - Dávid Nataniel - Velekei Bence

 

Csere:

 

Kovács Kornél, Péter Tibor, Pethő Norbert, Horváth Adrián

Góllövők:

 

Velekei Bence , Veszprémi Bence  (2), Kardos Ádám (3)

 

Jók:

 

 Gelányi József, Velekei Bence, Szatmáry Norbert, Szakasics Balázs, Dávid Nataniel, Kardos Ádám

 

 

 

KÉK SÜNIK ULC - TANAKAJD

 

3:0  (2:0)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Pethő Norbert - Gelányi József - Szakasics Balázs - Petrovics Bálint - Kardos Ádám - Veszprémi Bence - Szatmáry Norbert - Dávid Nataniel - Velekei Bence

 

Csere:

 

Kovács Kornél, Péter Tibor, Holdosi Zsolt, Horváth Adrián, Dihen Máté

Góllövők:

 

Velekei Bence , Veszprémi Bence  , Kardos Ádám

 

Jók:

 

 Gelányi József, Szatmáry Norbert,  Dávid Nataniel, Kardos Ádám

 

Szombaton a szabdnapos hét után hazai pályán (Magyarszecsőd) fogadja a Vasvár csapatát a serdülő csapat. A 2. helyen álló vendégek ellen nem lesz könnyű meccse a társaságnak. Reméljük összeszedik magukat a fiúk és továbbra is a dobogó esélyesek közé tartoznak majd a mérkőzés után is. A találkozó 10 órakor kezdődik 2013. május 18-án, szombaton.

 

A BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM tavaszi utolsó állomása következik 2013. május 19-én Csákánydoroszlóban. A vasárnapi programban most is 5 egyesület 3-3 korosztálya kezdi a mérkőzéseket a csákánydoroszlói labdarúgó pályán.