TAO pályázat 2013


Nem sikerült nyerni az U-16-os csapatnak

2013. május 19. 12:57:13  nyomtatási kép

BOZSIK EGYESÜLETI CSÁKÁNYDOROSZLÓBAN

Nem sikerült a bravúr a serdülő csapatnak szombaton a Vasvár ellen. A jobb erőkből álló vendégek ellen jól kezdett a hazai csapat. A vezetést is megszerezte, de a fizikailag erősebb vasváriak már az első félidőben megszerezték a vezetést. A mezőnyben jól játszó körmendi gyerekek elekrülhető gólokat kapott. Ennek ellenére a vereség még nem jelenti azt, hogy a dobogónra nem állhat fel a társaság. A csapatból Horváth Dominik és Törő Tamás játszott átlagon felül.

KÉK SÜNIK ULC - VASVÁR

 

2:7 (1:4)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Gelányi József - Horvát Dominik - Gaál Dávid - Urbán Dominik - Lénárt Zoltán - Telek Richárd - Horváth Roland - Makai Alex - Törő Tamás - Tóth Dávid - Farkas Ádám

 

Góllövők:

 

Lénárt Zoltán (2)

 

Csere:

 

Szakasics Balázs, Horváth Dániel, Kardos Ádám

Jók:

 

Horváth Dominik, Törő Tamás

A csapat a következő bajnoki találkozóját szintén hazai pályán játsza a szintén dobogóra esélyes VAFA ellen 2013. május 25-én, szombaton Magyarszecsődön délelőtt 10 órakor.

A BOZSIK EGYESÜLETI PROGRAM utolsó tavaszi fordulójára került sor 2013. május 19-én, vasárnap Csákánydoroszlóban. A nagyon jó időben lezajlott programon mind a 3 korosztályban a Kék Sünik ULC csapatai diadalmaskodtak.

FOTÓ: " BÍRÓKA"

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/NUPI/BOZSIK Csákánydoroszló 2013. tavasz 3. torna alatt találhatóak.