TAO pályázat 2013


Nagyon fontos győzelem a serdülő bajnokságban

2013. május 27. 08:23:29  nyomtatási kép

Négy mérkőzés a megyei bajnokságokban a héten

Nagyszerű győzelmet szerezett az U-16-os bajnokságban a serdülő csapat. Hazai pályán verték a szintén dobogóra vágyó VAFA csapatát szombaton délelőtt. Az első félidőben még a vendég csapat játszott egy kicsivel jobban, habár a vezetést a hazaiak szerezték meg. Aztán a 2. félidőben flébredt a társaság és Törő Tomi nagyszerű játékával és góljaival egyértelműen jobbak voltak és megérdemelten nyertek. A csapatból még Horváth Roland játékát lehetett kiemelni. Így elérhetővé vált a dobogó a gyerekek számára. Csak az ő kezükben van a siker kulcsa.

KÉK SÜNIK ULC - VAFA

 

4:2 (1:1)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Gelányi József - Horvát Dominik - Gaál Dávid - Urbán Dominik - Lénárt Zoltán - Telek Richárd - Horváth Roland - Horváth Dániel - Törő Tamás - Tóth Dávid - Farkas Ádám

 

Góllövők:

 

Lénárt Zoltán, Törő Tamás (3)

 

Csere:

 

Veszprémi Bence

 

Jók:

 

Törő Tamás, Horváth Roland

A héten nagyon nehéz sorozatot bonyolít le az U-13 és az U-16-os csapat is. Elmaradt mérkőzéseket kell pótolni a gyerekeknek. Így hétfőn az U-13-as csapat 17 órás kezdettel a Körmendi FC fogadja hazai pályán. (Alsóberki)  Majd szerdán ( 05. 29. 17. 00)szintén hazai pályán a Rum csapatával zarja az idei szezont a korosztályos csapat. A már bajnok U-13-as csapatnak csak a győzelem elfogadható a két mérkőzésen.

Az U-16-os csapat csütörtökön (05. 30.) a Nádasd csapatát fogadja hazai pályán( Magyarszecsőd) 18 órás kezdettel. Majd szombaton szintén hazai pályán a Rábatótfalu ellen lép pályára a társaság 10 órai kezdettel.  A korosztályos csapatnak mind a két mérkőzését meg kell nyerni, hogy a dobogóra álljon.