TAO pályázat 2013


Bajnok lett az U-13- as csapat

2013. május 30. 11:30:53  nyomtatási kép

Nagy ünneplés és pezsgőfürdő

Lejátszotta minden mérkőzését az U-13- as csapat hétfőn és szerdán hazai pályán. A már bajnok csapat az utolsó két mérkőzését sem vette félvállról. Hétfőn a Körmendi FC ellen nehezebben indult a gólgyártás, de a győzelem egy percig sem volt veszélyben. A 2. félidőben lefocizta ellenfelét a csapat és 5:1-es győzelemmel zárta a találkozót. Főleg Veszprémi Bence, Kardos Ádám volt elemébe.

Szerdán a tabella utlsó helyén álló Rum csapata volt az ellenfél. Ezen a mérkőzésen a veretlenség megtartása és Kardos Ádám gólkirályi címe volt a tét. Ezt hiba nélkül hozta a csapat. Már az első félidőben 9:0-ra vezetett a társaság. A második félidőben aztán tovább nőtt a különbség. a vége 16:2 lett. Kardos Ádám hat alkalommal talált a kapuba, így ebben a bajnokságban ő lett a gólkirályi cím birtokosa. Ezen a mérkőzésen már több lehetőséget kaptak a fiatalabb játékosok, a jövőre gondolva. Ők sem okoztak csalodást.

Az U-13-as csapat a 2012/2013-as szezonban 20 mérkőzést játszott és mind a 20-at megnyerte. 145 gólt rúgott. Ez meccsenként több mint hét gólt jelen. 14 gólt kapott, vagyis meccsenként 1 gólt sem ér el a kapott gólok száma. Kardos Ádám 57 góllal lett gólkirály. A csapat góljainak több mint egyharmadát ő lőtte. De Veszprémi Bence  és Velekei Bence is igazi gólfelelős volt. Ketten közel 50 gólt szereztek. De a többiek is kitettek magukért. 

Az utolsó bajnoki találkozó után igazi fieszta kezdődött a pályán. A szülők segítségével kölyökpezsgőzés, locsolás igazi ünnepi hangulat alakult ki. A gyerekek megérdemelték az ünneplést a szépszámú közönség előtt. 

Fotó: "PethőPapa"

Kardos Ádám Krisztián

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Bajnoki/ U-13-as bajnokság 2013 alatt találhatóak.