TAO pályázat 2013


Dobogón a serdülő csapat

2013. június 03. 12:02:44  nyomtatási kép

Két mérkőzés, 20 gól

Befejeződött az U-16-os serdülő bajnokság is . Két mérkőzést játszott a csapat három nap alatt. Csütörtökön (05. 30) az időjárás miatt elmaradt tavaszi első fordulót pótolta a társaság a Nádasd ellen. A végig nagy kedvvel focizó csapat 7:2 arányban nyert a vendégek ellen. Főleg Törő Tamás, Telek Richárd játszott jobban. De Lénárt Zoltán és Urbán Dominik is kitett magáért. Ezen a mérkőzésen a fiatalabbak is pályára léptek. Ők ssem okoztak csalódást.

Szombaton (06.01.) A Rábatótfaku csapata volt az ellen. A gyerekeknek győzni kellett, hogy a dobogó 3. fokára álljanak. Ez nem okozott gondot. A két csapat nem volt egy súlycsoportban. A gyerekek tetszés szerint érték el góljaikat, már az első félidőben is. A második félidőben aztán tovább folytatódott a gólgyártás. Lénárt Zoltán 5, Urbán Dominik 3 és Törő Tamás góljaival kétszámjegyű lett a végeredmény. (13:2)

A mérkőzés után joggal ünnepeltek a gyerekek, hiszen újra dobogóra állhatott egy korosztályos csapat a Kék Sünik ULC színeiben. Lénárt Zoltán 25 góllal lett házi gólkirály. Törő Tamás 20 góllal járult hozzá az éves szerepléshez. Urbán Dominik 18 góllal zárt. Gratulálunk a csapatnak a szép sikerhez!

Fotó: "Gela"

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Bajnoki/ U-16 2013 alatt találhatóak.