TAO pályázat 2013


Az ódodások léptek dobogóra Szentgotthárdon

2013. június 11. 08:57:58  nyomtatási kép

Még két 4. hely a Hunyadi Kupán

A hétvégén szombaton rendezték Szentgotthárdon a hagyományos Hunyadi Kupa küzdelmeit, immár 9. alkalommal. Mind a 3 korosztályban indult csapatunk. (U-7-9-11) Az U-7-es korosztály a nagy melegben ügyesen focizott. Igaz a gyerekek nagyon nehezen oldódtak fel. Aztán ahogy ment az idő, úgy játszottak egyre bátrabban a gyerekek. A csapatból Hajba Zoltán, Csonka Gergő és Zancsics Dávid játszott nagyon ügyesen.

 

Az U-9-es (2004/2005) korosztály is bátran focizott, de nem tudták átlépni a saját árnyékukat. Egy kicsi mindig kellett volna a sikerhez. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a gyerekek. Főleg Molnár Levente, Sály Gábor, Nagy Marcell és Krajczár Martin játszott jobban.

Az U-11-es (2002/2003) korosztály nagyon jól kezdet a tornát. A csoportjukban a 2. helyet szerezték meg. Így a legjobb 4 közé jutottak. A kerestbejátszáson, a döntőbe jutásért a renedes játékidőben 1:1 arányú döntetlent értek el.Így büntetőkkel kellett eldönteni a továbbjutás sorsát. Ez sajnos nem kedvezett a gyerekeknek és a 3. helyért játszhattak. A nagyon elfáradt társaság nem tudta éremre váltani a lehetőséget. De így is nagyon nagy dicséretet érdemelnek a fiúk! A csapatból mindenki nagyon "odatette" magát.

Fotó: "Bíróka"

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/Tornák/ Szentgotthárd Hunyadi Kupa 2013 alatt találhatóak.