TAO pályázat 2013


Bajnokok Tornáját nyert az U-13-as korosztály

2013. június 18. 09:41:25  nyomtatási kép

Nagyszerű záró bulit tartott az egyesület

A megyei bajnokságban veretlenül első helyet szerzett U-13-as csapat 2013. június 16-án Kőzsegen vett rész a Bajnokok Tornája elnevezésű tornán. A csapat a Sárvár csapatával játszott a döntőbe jutásért. A gyerekek az első percekben még pontatlanul focizak. Aztán varázsütésre megtalálták a ritmust és nagyszerű játékkal verték meg az ellenfelet 4:1 arányban. A gyerekek ötletesen és felszabadultan fociztak. Bátran alakították ki gólhelyzeteiket és értékeítettek is belöle 4-et. A döntőben a Szentgotthárd csapat kvetkezett, akik 2:0 arányban verték a házigazda Kőszeg csapatát. A fináléban aztán tovább folytatódott az örömfoci. Már az első percektől kezdve irányították a játékot és kapujukhoz szegezték az ellenfelet. Az 1. félidőben még nem találtak be a kapuba. Aztán a 2. félidőben már nem volt kegyelem és magabiztosan 2:0 arányban nyertek. Így feltették a koronát az egész éves teljesítményükre. Ebben a szezonban nem talált legyőzőre a társaság. A torna végén megérdemelt nagy ünneplésbe kezdett a gyerekcsapat a szülőkkel együtt. Az eredményhírdetésen külön kiemelték a a csapat teljesítményét. Ebben a szezonban Vas megyében az U-13-as korosztály magasan kiemelkedett a mezőnyből. Itt kapták meg a megérdemelt érmeket és kupát. Itt díjazták az 57 góllal gólkirályi címet szerzett Kardos ádámot is.

A 2012/2013-as év megyei bajnok U-13-as csapata

Kardos Ádám Kriszián gólkirály

A siker íze!

További képek képek az egyesület Honlapján/Képtár/Bajnoki/Bajnokok Tornája  U-13 2013 Kőzseg alatt találhatóak.

2013. június 15-én, szombaton tartotta a hagyományos egyesületi szezonzárását Horvátnádalján a labdarúgó pályán. A nagyon jó időben nagyon sok szülő, hozzátartozó jött el a rendezvényre.

Itt köszöntötték és dták át az érmeket az egyesület serdülő csapatának (U-16), akik szinténdobogóra állhattak (3. hely).

 Külön díjazták a csapatból Törő Tamást, aki az egész évben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért külön elismerést kapott. A díjakat Vörös István vállalkozó ajánlotta fel és adta át Tamásnak.

Itt köszöntek el Veszprémi Bencétől is, aki több évig volt az egyesület focistája. Több tornagyőzelem, bajnoki cím részese volt Golyó, aki azért még marad az egyesületben és reméljük tovább növeli sikerei számát az isteni ballábával.

Természetesen a hivatalos rész után jutott szórakozásra is, focira is idő a késő estébe belenyúló rendezvényen.

A gyerekeknek még hétvégén Celldömölkön kell focizniuk. (U-9-11-13) Aztán pihenni fognak augusztus első feléig. Akkor kezdődik majd a felkészülés a következő évadra.