TAO pályázat 2013


Tovább robog az U-15-ös csapat

2013. szeptember 12. 09:06:27  nyomtatási kép

Szentgotthárdon a serdülő csapat pénteken

Tovább robog az U-15-ös csapat a megyei korosztályos bajnokságban. Most a Rábagyarmat volt az áldozat hazai pályán a szerdai játéknapon. Az új szerelésben pályára lépő, az elmúlt időszak legegységesebb és legfegyelmezettebb játékát nyújtó a társaság egy percig sem bizta a véletlenre az összecsapást. Az első perctől kezdve magabiztosan és önzetlenül focizott a csapat. Kardos Ádám kiválóan játszott az 5 gólja mellett. Velekei Bence szórta a gólokat. Gelányi József tanári módon irányította a védelmet. De a többiek is nagyon motíváltan fociztak.

KÉK SÜNIK ULC -RÁBAGYARMAT

 

13:1  (8:0)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Holdosi Zsolt - Gelányi József - Szakasics Balázs - Petrovics Bálint - Kardos Ádám - Veszprémi Bence - Szatmáry Norbert - Dávid Nataniel - Velekei Bence

 

Csere:

 

Kovács Kornél, Péter Tibor, Tomasics Olivér, Pethő Norbert, Varga Bence

 

Góllövők:

 

Szatmáry Norbert , Szakasics Balázs, Kovács Kornél,

Velekei Bence (5), Kardos Ádám (5)

 

A serdülő csapat pénteken 17 órai kezdettel az eddig szintén veretlen, az elmúlt szezon bajnokának a vendége lesz. A szentgotthárdi csapat eddigi 3 találkozóját magabiztosan nyerte. Itt is ők az esélyesk, de verte már meg a körmendi csapat hazai pályájukon. Reméljük most is sikerül majd pontot, pontokat szerezni!