TAO pályázat 2013


Rangadót nyert az U-15-ös csapat

2013. szeptember 26. 08:35:01  nyomtatási kép

Indul az idei őszi BOZSIK egyesületi program

Színvonalas meccsen nyert hazai pályán az U-15-ös csapat a Szentgotthárd csapata ellen.Főleg az 1. félidő volt nagyon jó iramú. Annak ellenére, hogy csak egy góllal vezetett a hazai csapat a szünetben, rengeteg helyzetet dolgozott ki. A 2. félidőben aztán kiegyenlített lett a játék. helyzetek voltak mind a két oldalon. Aztán a félidő második felében eldölt a találkozó sorsa és teljesen megérdemelten nyert a körmendi csapat. A játékosok közül Gelányi József, Kardos Ádám, Szakasics Balázs, Velekei Bence és Petrovics Bálint játszott jobban.

KÉK SÜNIK ULC - SZENGOTTHÁRD

 

3:0  (1:0)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Holdosi Zsolt - Gelányi József - Szakasics Balázs - Petrovics Bálint - Kardos Ádám - Dávid Nataniel - Szatmáry Norbert - Kovács Kornék - Velekei Bence

 

Csere:

 

Tomasics Olivér, Péter Tibor, Varga Bence, Pethő Norbert

 

Góllövők:

 

Szatmáry Norbert ,Kardos Ádám (2)

 

Jók:

 

Gelányi József, Kardos Ádám, Petrovics Bálint, Velekei Bence, Szakasics Balázs

2013. szeptember 28-án indul a BOZSIK egyesületi program őszi fordulója. A teljesen átalakított programban (több korosztály, átszervezett körzetek, alközpontok) az első torna Vasváron lesz szombaton 15 órakor.

Az U-18-as serülő csapat Rumban játszik bajnoki mérkőzést 2013. szeptember 28-án, szombaton délelőtt 10 órakor. Reméljük kijavítják a fiúk a hazai vereséget egy idegenbeli győzelemmel. Erre minden esély meg van.