TAO pályázat 2013Pompásan focizott a serdülő csapat és nyert

2013. október 07. 10:15:30  nyomtatási kép

Kitüntetés Telkiben, Vasvár az ellenfél az U-15-ös bajnokságban

Nagyszerűen focizott a serdülő csapat hazai bajnoki találkozón a Kőzseg ellen. A 2. helyen álló vendégek nem tudtak komoly ellenállást kifejteni a jól és eredményesen játszó körmendi csapat ellen. Főleg Lénárt Zoltán, Törő Tamás, Gelányi József, Horváth Dominik és Urbán Adrián játszott nagyon fegyelmezetten és jól. Így megérdemelten nyerték a rangadót a fiúk.

KÉK SÜNIK ULC - KŐSZEG

 

6:2 (3:1)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Gelányi József - Horvát Dominik - Gaál Dávid - Lénárt Zoltán - Telek Richárd - Kardos Ádám - Szakasics Balázs - Törő Tamás - Tóth Dávid - Farkas Ádám - Urbán Dominik

 

Góllövők:

 

Lénárt Zoltán (3), Törő Tamás, Kardos Ádám, Horváth Dominik

 

Csere:

 

Makai Alex, Veszprémi Bence, Szakasics Balázs

 

Jók:

 

Gelányi József, Lénárt Zoltán, Urbán Dominik, Horváth Dominik, Törő Tamás

 

2013. október 6.-án Telkiben az MLSZ központban adtak át elismeréseket azoknak az edzőknek , akik az elmúlt esztendőben sikeresen és eredményesen dolgoztak az utánpótlás nevelésben. Vas megyéből a BOZSIK PROGRAM keretében zajló munkában tevékenyen és sikeresen résztvállaló edzőknem Nyilasi Tibor szakmai igazgató adta át az elismeréseket az arra érdemes szakembereknek.

 Így Kutasi Tibornak is. Ezt az elismerést a gyerekeknek, a szülőknek és a segítőimnek ajánlom, mert nélkülük ez nem jöhetett volna létre.

 

 

 

További fényképek az egyesület Honlapján/Képtár/ Egyéb alatt találhatóak.

 

 

 

Az U-15-ös bajnokságban rangadóra kerül sor 2013. október 9-én, szerdán 15 órakor Alsóberkiben. A két csapat még veretlen a bajnokságban így biztosan nagy csatára van kilátás a mérkőzésen.