TAO pályázat 2013Győztes U-15-ös rangadó

2013. október 10. 14:38:58  nyomtatási kép

Vép az ellenfél a serdülő bajnokságban

Nagyon fontos találkozót nyert az U-15-ös csapat a megyei korosztályos bajnokságban. A vasvári csapat eddig szintén veretlen volt. A találkozó elején gyorsan vezetést szerzett a vendégcsapat, amit a félidő végére már egalizált, sőt két góllal meg is toldott a hazai csapat. A 2. félidőben egy gólra feljött a vasvári alakulat. A negyedik körmendi gól azonban eldöntötte a találkozó sorsát. A hazai együttesből Gelányi József, Szakasics Balázs, Kardos Ádám és Velekei Bence játszott kiemelkedően. Győzelmével vezeti a tabellát a társaság, továbbra is pontveszteség nélkül.

KÉK SÜNIK ULC - VASVÁR

 

4:2  (3:1)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Holdosi Zsolt - Gelányi József - Szakasics Balázs - Petrovics Bálint - Kardos Ádám - Dávid Nataniel - Szatmáry Norbert - Veszprémi Bence - Velekei Bence

 

Csere:

 

Tomasics Olivér, Péter Tibor, Kovács Kornél, Horváth Adrián

 

Góllövők:

 

Szakasics Balázs, Velekei Bence (2) ,Kardos Ádám

 

Jók:

 

Gelányi József, Szakasics Balázs, Kardos Ádám, Veleki Bence

A serdülő bajnokságban az U-18-as csapat szintén hazai pályán az eddig pontot sem szerző vépi csapatot fogadja 2013. október 12-én, szombaton délelőtt 10 órakor Magyarszecsődön. A fiúktól csak a győzelem az elfogadható eredmény ezen a találkozón.

2013. október 11-én, pénteken az 1999/2000-ben született gyererekek dáélután 14 órakor Nádasdon vesznek részt tornán, ahol egy új műfüves pályát avatnak. A 4 csapatos tornán az ausztriai Ilz, az Őriszentpéter és a Nádasd csapatai ellen fociznak majd a gyerekek. Reméljük sikerrel.