TAO pályázat 201313 gólos siker az U-18-as bajnokságban

2013. október 14. 08:42:44  nyomtatási kép

Tornagyőzelem Nádasdon

nehezen indult a serdülő bajnokságban szombaton a Vép ellen a korosztályos U-18-as bajnoki mérkőzés. Sorra maradtak ki a helyzetek az első félidőben. Aztán a második félidőben rendeződtek a dolgok és kijött a két csapat közötti különbség. A győzelemmel a csapat ott maradt az élmezőnyben. A csapatból Törő Tamás, Kardos Ádám, Telek Richárd játszott jobban és nagyon eredményesen. Ez jó előjel lehet a hétvégi Vasvár elleni bajnoki rangadó előtt.

KÉK SÜNIK ULC - VÉP

 

13:0 (4:0)

 

Kék  Sünik ULC:

 

Gelányi József -Makai Alex - Gaál Dávid - Lénárt Zoltán - Telek Richárd - Kardos Ádám - Szakasics Balázs - Törő Tamás - Tóth Dávid - Farkas Ádám - Urbán Dominik

 

Góllövők:

 

Lénárt Zoltán , Törő Tamás (3), Kardos Ádám (5), Telek Richárd (4)

 

Csere:

 

 Veszprémi Bence, Szakasics Balázs

 

Jók:

 

Gelányi József, Kardos Ádám, Törő Tamás, Telek Richárd

Pénteken délután Nádasdon szerepelt az iskolai U-15-ös, IV. korcsoportos csapat egy 4 csapatos nemzetközi tornán. A végig szakadó esőben rendezett műfüves tornán döntetlennel kezdett a csapat a házigazda Nádasd ellen. (1:1) Majd hátrányból verték az osztrák Ilz csapatát. (3:1) Az Őriszentpéter ellen simán nyertek 2: arányban, így jobb gólkülönbséggel nyerték meg immár sokadjára a nádasdon rendezett tornát. A torna legjobb játékosának Gelányi Józsefet választották, aki megérdemelten kapta a díjat.

További képek az egyesület Honlapján/Képtár/ Tornák/ Nádasd 2013 alatt találhatóak.