TAO pályázat 2013Bajnoki sikerek zsinorban

2013. november 01. 08:41:14  nyomtatási kép
A serdülő csapat a 2. helyen telel

Az őszi szünet nem mindig a pihenésről szó a korosztályos csapatoknak. A serdülő csapat az első fordulóban elmaradt mérkőzésüket pótolták október 28-án, hétfőn hazai pályán. Az ellenfél a Haladás VSE csapata volt. A gyerekek igen rosszul kezdték a mérkőzést. Tíz perc alatt két gólos hátrányba kerültek. Ezt valahogy a félidő végére kiegyenlítette a társaság. aztán a 2. félidőben újra hátrányba kerültek a játékrész elején. Aztán valahogy elindult a henger és a vége már 9:3 lett a körmendi csapatnak. A győzelem azért volt fontos, mert így a csapat a 2. helyen telel a tabellán és van reménye még a bajnokság megnyerésére is tavasszal. A gólokat a csapatból Törő Tamás (4), Lénárt Zoltán (2), Kardos Ádám (2) és Urbán Dominik szerezték.

Az U-15-ös bajnokságban a Haladás VSE elleni vereség miatt kettős erővel vágtak neki a Rum elleni mérkőzésnek október 29-én, kedden délután. A Rumban rendezett mérkőzésen már a félidőben 6:1-re vezetett a csapat és a végére kétszámjegyű győzelem született (12:3). A gólokat Kardos Ádám (6), Szakasics Balázs (2), Velekei Bence, Petrovics Bálint, Gelányi József és Veszprémi Bence szerezték.

Október 30-án, szerdán hazai pályán a Vép csapata volt ez ellenfél ugyanebben a korosztályban. Ezen a mérkőzésen nagyon rosszul játszottak a gyerekek és nem tudtak jó játékkal előrukkolni. Csak szenvedtek a gyerekek. Ennek ellenére azért, ha nehezen is de nyertek a fiúk 6:3 arányban. Így továbbra is versenyben vannak az első helyért a téli pihenő előtt két fordulóval.

 A hétvégén  vasárnap a BOZSIK program keretében az U- 12-es csapat Horvátnádalján lép pályára. Míg a kiemelt U-13-as bajnokságban szintén ennek a program keretében az Illés Akadémián szerepelnek majd a gyerekek. Mind a két program vasárnap 9 órakor kezdődik majd.