TAO pályázat 2013Ragyogó szezon zárás az U-15-ös bajnokságban

2013. november 14. 09:53:13  nyomtatási kép

Kezdődnek a téli teremtornák

Az U-15-ös bajnokság utolsó fordulójában az volt a tét , hogy a körmendi alakulat beéri-e a VAFA csapatát pontszámban. A szerdán rendezett találkozóig a vendégcsapat még nem szenvedett vereséget. Így nagy tétje volt a találkozónak. Nos a gyerekek semmit nem hagytak a szerencsére. Már az első félidőben pazar játékkal 4 gólos előnyt hoztak össze, ami még több is lehetett volna. A. 2. félidőben aztán kiegyenlítettebb lett a játék, de a győzelem egy percig sem volt veszélyben. Ilyen jól mostanában még nem játszottak a gyerekek. Szinte mindenki "hozta" magát. A győzelem teljesen megérdemelt volt. Gratulálunk a korosztályos csapatainknak (U-15, U-18) ,hiszen mind a két társaság a bajnokságban a téli pihenőben a 2. helyen áll. Az U-15-ös csapat csak rosszabb gólkülönbség miatt nem az 1. helyen.

KÉK SÜNIK ULC - VAFA

 

5:2  (4:0)

 

 

Kék Sünik ULC:

 

Pethő Norbert - Gelányi József - Szakasics Balázs - Petrovics Bálint - Kardos Ádám - Dávid Nataniel - Szatmáry Norbert - Veszprémi Bence - Velekei Bence

 

Csere:

 

Tomasics Olivér, Kovács Kornél, Péter Tibor, Varga Bence, Holdosi Zsolt

 

Góllövők:

 

Veszprémi Bence, Velekei Bence, Kardos Ádám (3)

 

Jók:

 

AZ EGÉSZ CSAPAT!

 

A hétvégén elkezdődnek a téli teremtornák. Vége a szabtéri szezonnak. Az első torna Ausztriában Gnasban lesz vasárnap. A 12 csapatos tornán a körmendi csapatnak nem lesz egyszerű a jó szereplés.

 

Szombaton az U-13-as BOZSIK program keretében Szentgotthárdon szerepelnek majd a gyerekek 10 órai kezdettel a szentgotthárdi labdarúgó pályán.